Paris Haberleri

paris haberleri ve güncel paris gelişmeleri, paris ile ilgili tüm video, paris fotoğrafları ve paris haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SİNEMA

Netflix'in yeni filmi İstanbul İçin Son Çağrı’nın özel gösterimini dün New York'un ikonik salonu Paris Theatre’da (Paris Tiyatrosu) gerçekleştirdi.

GENEL

Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin, İsrail-Filistin çatışmalarının ardından 7 Ekim’den bu yana 1040 Yahudi karşıtı eylem bildirildiğini ve 486 kişiyi...

English News

DESA maintained its outstanding growth performance throughout the first nine months of 2023.

MAGAZİN

Simgesel Ritz Paris, 125. yıldönümünü görkemli salonları ve ışıltılı bahçesinin kalbinde "Gold Gala du Ritz" ile kutladı. 

MODA

L’Oréal Paris’in simgeleşen organizasyonu Le Défilé, markanın köklerini aldığı Paris’te, dünyanın en simgesel yapılarından biri olan Eyfel Kulesi'nin altında gerçekleşti.

MODA

2 Ekim tarihinde H&M ve Rabanne, iş birliğini Paris'in efsanevi gece kulüplerinden biri olan Silencio’da, yıldızlarla dolu bir parti ile...

MODA

Begüm Khan, Fransız parfüm ve kozmetik markası Guerlain’ın Paris’te 1914 yılında kurulan efsanevi mağazasında, Begüm Khan Pop Up butiğini açtı.

GÜNCEL

Fransa’nın başkenti Paris’i tahtakuruları bastı. Parisliler toplu taşımadan ve sinemalardan tahtakurularını gösteren videolar paylaştı.

GENEL

İngiltere Kralı Charles, ‘kral’ olarak ilk yurtdışı seyahatini Fransa’ya yapıyor.

SANAT

Hep farklı projelerle adından söz ettiren Gama Gallery, ‘Zaman ve Mekan’ sergisini 13 Eylül’de Pera Palace Hotel’de açıyor.

MAGAZİN

Dünyanın 1 numaralı güzellik markası L'Oréal Paris, dünyaca ünlü model Kendall Jenner'ı güzellik ailesine katmanın mutluluğunu yaşıyor.

MAGAZİN

Ege Özyeğin Usta, Paris Moda Haftası'nda dünyaca ünlü tasarımcıların göz alıcı defilesi ve şovlarını ünlü isimlerle birlikte izledi.