2 Ekim tarihinde H&M ve Rabanne, birliklerini Paris'in efsanevi gece kulüplerinden biri olan Silencio’da, sektörün önde gelen isimlerinden oluşan özel bir davetli listesi ile kutladı.  

ASHLEY GRAHAM - IRINA SHAYK - ELLE FANNING 

Rabanne markasının kurucusu Paco Rabanne'ın, 1960'lı yıllara damgasını vuran kreasyonlarını tasarlamasından bu yana Fransız moda sahnesinde öncü bir rol oynamaya devam ediyor.

ELLE FANNING 

Günümüzde Rabanne markasının kreatif direktörlüğünü üstlenen Julien Dossena zahmetsiz görünüm için sunduğu gardırop önerileriyle ön plana çıkıyor.

IRINA SHAYK 

Paris’te gerçekleşen özel etkinlik ile, kadın giyim, erkek giyim ve aksesuarların yanı sıra ev dekorasyonu da içeren Rabanne H&M koleksiyonuna ön gösterime sunuldu. Rabanne H&M koleksiyonu, 9 Kasım 2023 tarihinde H&M İstinye Park mağazasında ve hm.com adresinde online olarak satışa sunulacak.

TINA KUNAKEY - ALTON MASON 

Etkinliğe katılım gösteren Elle Fanning , Irina Shayk, Iris Law, Alton Mason, Jared Leto, Damson Idris, Ashley Graham ve Tina Kunakey birbirinden renkli, enerjik ve dinamik Rabanne H&M koleksiyonundan görünümler giyerek katıldı.

DJ PEGGY GOU

Ünlü DJ Peggy Gou eğlenceli ve samimi bir set çaldı ve ardından İşveçli pop yıldız Robyn tarafından performans sergilendi.

CHER

Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı ve aktör Cher özel davetli olarak göz alıcı bir görünüm sergiledi.

JARED LETO 

"Rabanne her zaman neşeli ve keyifli bir marka olmuştur ve bu etkinlik sayesinde Rabanne H&M koleksiyonunun eğlenceli havasını çok güzel yansıtmış olduk. İnsanların kıyafetlerimizi giydiklerinde her zaman kendilerini özgür hissetmelerini isterim, bu nedenle konukların eğlendiğini ve koleksiyonun hedonist ruhunu benimsediğini görmek harikaydı," diyor Rabanne'ın Kreatif Direktörü Julien Dossena.

ANN SOFIE JOHANSSON - JULIEN DOSSENA 

"Dans pistindeki en eğlenceli anları yansıtan koleksiyonu tanıtmak için ikonik bir gece kulübünden daha iyi bir mekan olabilir mi? Rabanne H&M iş birliğini Paris'te konuklarımızla birlikte tanıtmak ve bu özel koleksiyonun içerisinde bulunan şov parçalarının potansiyelini ortaya çıkarmak çok keyifliydi." diyor H&M Kadın Giyim Tasarım Direktörü ve Kreatif Danışmanı Ann-Sofie Johansson.

Ünlü isimleri Milona'da buluşturan göz alıcı gala: "Damiani" Ünlü isimleri Milona'da buluşturan göz alıcı gala: "Damiani"

LEONIE HANNE 

ASHLEY GRAHAM 

Editör: MURAT ÖZER