Piyasalar Haberleri

piyasalar haberleri ve güncel piyasalar gelişmeleri, piyasalar ile ilgili tüm video, piyasalar fotoğrafları ve piyasalar haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Nisan 2024 dönemine ilişkin tüketici güven endeksi verilerini açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Mart 2024 dönemine ilişkin yurt dışı üretici fiyat endeksi (YD-ÜFE) verilerini açıkladı.

İş Dünyası

CEESS Global Yönetim Kurulu Başkanı Semih Sarıalioğlu, 2024 yılında gayrimenkul sektöründeki yenilik ve gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

EKONOMİ

Merkez Bankası, reel sektör ve finansal sektör temsilcilerinden oluşan 68 katılımcıyla gerçekleştirdiği ocak ayına ilişkin Piyasa Katılımcıları Anketi'ni yayımladı.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde düzenlenen 26'ncı Geleneksel Tüketici Ödülleri Zirvesi'nde konuştu.

EKONOMİ

Haftanın son iş gününde dalgalı geçen bir haftanın ardından Bitcoin, 27.550$, Ethereum ise 1.630$ seviyesinde fiyatlanıyor.

EKONOMİ

Gate.io Türkiye Araştırma Müdürü Sevcan Dedeoğlu, Ödeme hizmetleri sağlayıcısı PayPal'in dolara endeksli sabitkoin duyurusunun, kripto piyasalarının gündemini değiştirdiğini belirtti.

EKONOMİ

Uzun süredir piyasaların beklediği FED faiz kararı dün akşam saatlerinde açıkladı...

EKONOMİ

ABD merkez bankası FED, temmuz toplantısı için 25-26 Temmuz tarihlerinde bir araya gelecek. Kripto para piyasaları, ABD merkez bankasından çıkacak...

EKONOMİ

Kripto para platformu Gate TR Araştırma Müdürü Sevcan Dedeoğlu, sektörde mayıs ayında yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.