Platformu Haberleri

platformu haberleri ve güncel platformu gelişmeleri, platformu ile ilgili tüm video, platformu fotoğrafları ve platformu haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SANAT

VISION Art Platform, sanatçı Aida Mahmudova’nın ‘Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds’ isimli sergisine ev sahipliği yapıyor.

EKONOMİ

Kripto varlık platformu ve Web3 şirketi Bitget’in araştırma kolu Bitget Research, Orta Doğu bölgesinde kripto paraların benimsenmesine ilişkin bir rapor...

İş Dünyası

Türk Dünya İş Kadınları Platformu (TÜDİP) üyeleri İstanbul Valisi sayın Davut Gül’ün kıymetli eşi Gülden Gül hanımefendiyi ziyaret etti.

EKONOMİ

Varlık platformu ve Web3 şirketi Bitget, Mart 2024 Koruma Fonu Değerleme Raporunu yayınladı. Rapora göre fonun değerlemesi 13 Mart'ta 612...

CEMİYET

Türk Dünya İş Kadınları Platformu Derneği (TUDİP) Başkanı Gülnur Kamaşak, önceki gün Büyük Kulüp'te iftar yemeği düzenledi.

GENEL

Tarihçi, yazar ve araştırmacı Prof. Dr. İlber Ortaylı, Trakya'daki yanlış sanayileşmenin çevre yıkımını beraberinde getirdiğini ve Balkan coğrafyasını bozduğunu söyledi.

EKONOMİ

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun (SEDDK), trafik sigortalarında poliçe kesilememesi sorununa çözüm getirmek için attığı 'Trafik Teklif...

SAĞLIK

Liv Hospital Grup Koordinatörü Meri İstiroti, “Healthverse PanoramicWEB ile yabancı hasta oranının iki katına çıkmasını hedefliyoruz” dedi.

İş Dünyası

Türk Dünya İş Kadınları Platformu (TÜDİP) Ordu’da, Ordu Sanayi ve Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulunda, Girişimci Kadınlar Zirvesi'nde buluştu.

DİZİ

Dijital medya platformu GAİN, dünyanın önde gelen medya ve eğlence şirketi Warner Bros. Discovery ile stratejik bir ortaklığa imza attı.

DİZİ

İçerik platformu TV+, Paramount ve Ay Yapım ortak yapımı polisiye dizi Türk Dedektif'in basın gösterimini gerçekleştirdi.

GÜNCEL

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu'nda, sosyal medya platformu TikTok'ta tartışmalara yol açan konular ele alındı.