Rusya Haberleri

rusya haberleri ve güncel rusya gelişmeleri, rusya ile ilgili tüm video, rusya fotoğrafları ve rusya haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, İsveç Başbakanı Ulf Kristersson güveni yeniden inşa etmek için önemli adımlar attıklarını belirtti.

GENEL

AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen Navalny’nin ardından açıklama yaparak, "Dünya Aleksey Navalny gibi bir özgürlük savaşçısını kaybetti” dedi.

GENEL

Rusya’da dün hayatını kaybeden muhalif lider Aleksey Navalny’nin eşi Yulia Navalnaya, dün Almanya’da basına konuştu.

GÜNCEL

Rusya Federasyonu Federal Cezaevi Hizmetleri, yazılı yaptığı açıklamada Rus muhalifi Aleksey Navalny’nin bugün ‘ani’ bir şekilde hayatını kaybettiğini duyurdu.

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rus televizyonuna açıklamalarda bulundu...

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Çin Devlet Başkanı Şi Cinpig’i arayarak Ejderha Yılı’nı kutladı.

GÜNCEL

Çin geleneğinde her yeni yıl, Çin burçlarında yer alan 12 hayvandan biri ile temsil ediliyor. Ay takvimlerine göre bugün itibarıyla...

GÜNCEL

Rusya Savunma Bakanlığı içinde 74 kişi bulunan ve Belgorod yakınlarında bugün düşen askeri nakliye uçağının, Ukrayna ordusu tarafından hava savunma...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, New York'ta Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile bir görüşme gerçekleştirdi. 

GENEL

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, düzenlediği basın toplantısında ABD’nin Afganistan, Irak ve Libya’daki ‘başarısızlığının’ Ukrayna’da da devam edeceğini söyledi.

GENEL

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, bugün Moskova’da Kuzey Kore Dışişleri Bakanı Choe Son-hui ile bir araya geldi.  

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya’ya yönelik yaptırımların işe yaradığını, Rus savunma sanayisinin yavaşlamaya başladığını söyledi.