Saat Haberleri

saat haberleri ve güncel saat gelişmeleri, saat ile ilgili tüm video, saat fotoğrafları ve saat haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüşmesi sona erdi.

SonDakika

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, 2 buçuk saat süren görüşme sonrası Dışişleri Bakanlığı'ndan ayrıldı.

SİNEMA

Netflix, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in paylaştığı, yeni filmi 'İstanbul İçin Son Çağrı’nın tanıtım fragmanını paylaştı.

SonDakika

Dışişleri Bakanlığı: İsrail ordusunun Gazze’nin kuzeyinde yaşayan Filistinli nüfusun 24 saat içinde Gazze’nin güneyine çekilmesi yönündeki duyurusu hiçbir şekilde kabul...

SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen ve 3 saat 45 dakika süren Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

SonDakika

AFAD verilerine göre Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde saat 01.01'de, yerin 5.93 kilometre derinliğinde ve 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

SAĞLIK

Prof. Dr. Vedat Göral, “Yemekten hemen sonra kahve tüketiyorsanız demir emilimini yüzde 80 oranında azaltabiliyor" dedi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen ve 4 saat 10 dakika süren Kabine Toplantı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

GÜNCEL

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale'deki önceki gün öğle saatlerinde çıkan orman yangınına ilişkin Dardanos Yangın Yönetim Merkezi'nde açıklama...

SonDakika

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı: Çanakkale Boğazı gemi trafiğinin saat 22.00’den itibaren kuzey güney tek yön olarak açılması planlanmaktadır.

SonDakika

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı: Çanakkale Boğazı gemi trafiği, kuzey-güney yönlü olarak saat 21.30’da başlayacak.

GENEL

Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı. Toplantı 3 saat 13 dakika sürdü. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamada bulundu.