Sağlık Haberleri

sağlık haberleri ve güncel sağlık gelişmeleri, sağlık ile ilgili tüm video, sağlık fotoğrafları ve sağlık haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mart Tıp Bayramı dolasıyla sağlık çalışanlarıyla iftarda bir araya geldi.

GÜNCEL

İngiltere Ulusal Sağlık Kurumu (NHS İngiltere), dün 18 yaş altı çocuklarda cinsiyet değişimi için kullanılan ve ergenliğin fiziksel değişimini duraklatan...

SAĞLIK

Sıklıkla geri dönüşü olmayan görme kaybına ve körlüğe yol açan bir grup göz rahatsızlığı olan Glokom ne yazık ki önemli...

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılarda 31 bin 45 sivilin hayatını kaybettiğini açıkladı.

SAĞLIK

İngiltere’de tüp bebek hizmeti veren bir doğurganlık kliniğinin lisansı, embriyo kaybı ve dondurma işlemlerinde yapılan hatalar sebebiyle askıya alındı.

SAĞLIK

Uzman Klinik Psikolog İrem Erdinç, “Psikolojik destek hayat kurtarır. Evet, kesinlikle. Psikolojik destek, birçok kişi için hayat kurtarıcı olabilir" dedi.

SAĞLIK

‘Pınar Sabancı ile Yaşadım Demek İçin Ne Yapmalı?, her hafta Perşembe günleri Zorlu PSM YouTube kanalında yayınlanmaya devam ediyor.

GÜNCEL

DSÖ Genel Direktörü Tedros Ghebreyesus, geçtiğimiz haftalarda DSÖ ekiplerinin Gazze’deki hastanelere yaptığı ziyaret kapsamında elde edilen bulguları paylaştı.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırıların 151. gününde 30 bin 631 sivilin hayatını kaybettiğini...

SonDakika
SAĞLIK

Academic Group tarafından her ay düzenlenen “Academic Söyleşiler”in Şubat konuğu Sindirim Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Nurdan Tözün oldu.

MAGAZİN

Sevilen aktör Birkan Sokollu sevgilisi Eda Gürkaynak ile Avusturya’nın meşhur sağlıklı yaşam merkezi VIVAMAYR Maria Wörth’e giderek detoks kampına girdi.