Sahipliği Haberleri

sahipliği haberleri ve güncel sahipliği gelişmeleri, sahipliği ile ilgili tüm video, sahipliği fotoğrafları ve sahipliği haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Filistin Ramallah Belediye Başkanı Issa Kassis, "Tüm dünya Gazze'de yaşanan bu trajediyle uyandı. Gerçekten büyük bir trajediydi" dedi.

MEKAN

İstanbul Modern’in içinde yer alan Restoran Modern, İstanbul’un kültür, sanat ve iş çevresini buluşturan büyülü bir akşama ev sahipliği yaptı.

GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanlık Ofisi Başkanı Andriy Yermak, Ukrayna Barış Formülü’nün uygulanmasına yönelik devlet liderlerinin ulusal güvenlik danışmanlarıyla yapılacak toplantının Suudi...

MAGAZİN

Lüks optik ve güneş gözlüğü markalarının da Türkiye distribütörü olan Brandeyes, İstanbul’daki ilk “flagship” mağazasını Nişantaşı’nda açtı.

SANAT

Wish More Hotel Şişli, çağdaş sanatın önde gelen sanatçılarını, sanatseverleri ve galeri sahiplerini buluşturduğu bir davete ev sahipliği yaptı.

SPOR

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "İstanbul'un Şampiyonlar Ligi finaline ev sahipliği yapması bizi gururlandırıyor" dedi.