Online satış ve lüks optik ve güneş gözlüklerinin perakende sektörünün önde gelen markası, aynı zamanda Dior, Céline, Fendi, Loewe, Kenzo, Stella McCartney, Givenchy, Fred, Hermossa, Blancia Milano, Gigi Studio gibi dünyanın önde gelen birçok lüks optik ve güneş gözlüğü markalarının da Türkiye distribütörü olan Brandeyesİstanbul’daki ilk “flagshipmağazasını Nişantaşı’nda açtı.

PINAR ALTUĞ ATACAN 

BRANDEYES'IN İSTANBUL'DAKİ İLK FLAGSHIP MAĞAZA AÇILIŞINDA ÜNLÜLER BULUŞTU!

İstanbul’daki ilk “flagship” mağazasının yerini Nişantaşı’nın en gözde noktalarından Valikonağı Caddesi olarak seçen Brandeyes, açılışını özel bir davet eşliğinde gerçekleştirdi.

HANDE DOĞANTEKİN KIN

Her davetindeki özeniyle tanınan Brandeyes’ın bu anlamlı gününde tüm gözlük tutkunları bir araya geldi

BETEMSU ÖZDEMİR 

Brandeyes CEO’su Hande Doğantekin Kın’ın ev sahipliğinde düzenlenen bu açılışa Pınar Altuğ Atacan, Bestemsu Özdemir, Arzu Kunt, Eda Güzelcik, Aleyna Dalveren, Esra İnceefe, Gizem Hatipoğlu, Ümit Karalar Gökmen, Çağla Çetinöz, Batya Kebudi, Aysun Kaba, Özge Sarıkadılar, Nazife Özcan, Pelin Kaya gibi birçok isim katıldı.

ALEYNA DALVEREN 

Türkiye’deki ilk “flagship” mağazasını İzmir Alsancak’ta açan Brandeyes, uzun zamandır İstanbul’da da açılması heyecanla beklenen “flagship” mağazasıyla büyük övgü topladı.

ARZU KUNT

Mağazayı ve mağaza konseptini oldukça beğendiğini paylaşan davetliler, Brandeyes CEO’su Hande Doğantekin Kın’ın eşliğinde gözlükleri yakından keşfederken, bir yandan da tatil öncesi keyifle alışveriş yaptılar.

AYSUN KABA

BATYA KEBUDİ 

BİGE DARUGA 

ÇAĞLA ÇETİNÖZ

ECEM BAYAR

EDA GÜZELCİK

ELİF EDES

ESRA İNCEEFE

ESRA TÜRKER

GİZEM HATİPOĞLU

HANDE DOĞANTEKİN KIN - HALE CEYLAN BARLAS

MERVE SARITAŞ

NAZİFE ÖZCAN - HANDE DOĞANTEKİN KIN 

PELİN KAYA

PINAR YARANIR

Güzel şarkıcı Karol G, Dominik'ten paylaşım yaptı! Güzel şarkıcı Karol G, Dominik'ten paylaşım yaptı!

SAADET ALGAN 

TRACY KOHEN İSKENDEROĞLU 

TUĞÇE DURAL 

ÜMİT KARALAR GÖKMEN 

ALİ ARİSSO

ÜMİT TEMURÇİN 

Editör: MURAT ÖZER