Saldırıları Haberleri

saldırıları haberleri ve güncel saldırıları gelişmeleri, saldırıları ile ilgili tüm video, saldırıları fotoğrafları ve saldırıları haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan, Birleşmiş Milletler'de ‘İsrail’ protestosu...

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılarda 31 bin 45 sivilin hayatını kaybettiğini açıkladı.

GENEL

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, ülkenin kuzeyindeki Bilbao kentinde basın toplantısı düzenledi...

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, ABD televizyonuna verdiği röportajda İsrail-Hamas savaşına ilişkin açıklamalarda bulundu.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, dün geleneksel olarak ABD Kongresinin ortak oturumunda yılda bir kez yaptığı ‘Birliğin Durumu’ konuşmasında ülkenin dış...

GENEL

Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, düzenlediği basın toplantısında Çin-ABD, Çin-Rusya ilişkilerini, Tayvan ve Gazze’deki insani trajediyi değerlendirdi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ortak basın toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

DSÖ Genel Direktörü Tedros Ghebreyesus, geçtiğimiz haftalarda DSÖ ekiplerinin Gazze’deki hastanelere yaptığı ziyaret kapsamında elde edilen bulguları paylaştı.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırıların 151. gününde 30 bin 631 sivilin hayatını kaybettiğini...

GÜNCEL

Britanya Emekçi Partisi Genel Başkanı George Galloway, Gazze’ye desteğini sürdürmeye devam ediyor...

GENEL

Kolombiya Devlet Başkanı Petro, dün Gazze’de yardım almaya çalışırken 100 Filistinli sivilin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan olayla ilgili açıklama yaptı.

GENEL

Antalya Diplomasi Forumu'na katılan Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, 'ADFTALKS' etkinliğine katıldı.