Saudi arabia Haberleri

saudi arabia haberleri ve güncel saudi arabia gelişmeleri, saudi arabia ile ilgili tüm video, saudi arabia fotoğrafları ve saudi arabia haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Matthew Miller, ABD ile Suudi Arabistan arasında görüşülen paket anlaşmanın birden fazla bileşeni olduğunu belirtti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman bin Abdülaziz El Suud ile telefonda görüştü.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Suudi Arabistan merkezli televizyon kanalına yaptığı açıklamada, İsrail ve Hamas arasındaki olası anlaşmayı değerlendirdi.

GENEL

Suudi Arabistan Veliaht Prensi ve Başbakanı Muhammed bin Selman, Rusya Başkanlık Seçimlerini kazanan Vladimir Putin ile telefonda görüşerek tebrik etti.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Suudi Arabistan’da Yatırım Bakanı Khalid Al-Falih ile bir araya geldi.

GENEL

Suudi Arabistan Başbakanı Veliaht Prens Muhammed bin Selman, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile bugün telefonda görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah El Sisi ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Riyad’da Suudi Arabistan Başbakanı Veliaht Prens Muhammed bin Selman ile  görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Riyad’daki 8’inci Olağanüstü İslam Zirvesi’nde liderlere seslendi..

GENEL

Mısır, Ürdün, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar ve Filistin’in Dışişleri Bakanları bugün Ürdün’ün başkenti Amman’da bir araya geldi.

GENEL

Mısır, Ürdün, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar ve Filistin’in Dışişleri Bakanlarının bugün Ürdün’ün başkenti Amman’da ABD Dışişleri Bakanı Blinken...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ürdün Dışişleri Bakanı Ayman Safadi ve Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Farhan ile telefonda görüştü.