Savaş Haberleri

savaş haberleri ve güncel savaş gelişmeleri, savaş ile ilgili tüm video, savaş fotoğrafları ve savaş haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, "Herkes sorumluluklarını üstlenmelidir. Bu bir hakikat anıdır. Tarih hepimizi yargılayacaktır" dedi. 

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen Büyük Filistin Mitingi'nde konuştu.

SonDakika
GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bölgemizde yaşanan savaş ve çatışmaların gıda krizini derinleştirdiğini görüyoruz" dedi.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: (Filistin-İsrail arasındaki savaş) 3 gündür gerek bölge gerek dünya liderleriyle görüşüyorum, konuşuyorum. Şu an itibarıyla Gazze'de gıda yok,...

SİYASET

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu.

GÜNCEL

İsrail ve Gazze'de yaşanan çatışmalardan kaçarak Tel Aviv'deki Ben Gurion Havalimanı'na ulaşan yolcular uçaklarla Türkiye'ye geliyor.   

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. 

GENEL

İsrail Savunma Güçleri (IDF) Sözcüsü Daniel Hagari yaptığı açıklamada, “Savaş zor ve önümüzde zorlu günler var” dedi.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu video mesajında “İsrail vatandaşları. Savaştayız, bir operasyon değil, bir gerginlik değil, bir savaş” dedi.

GÜNCEL

Hamas’ın askeri kanadı İsrail’e karşı Aksa Tufanı operasyonu başlattıkları duyurarak gece boyunca 5 bin roket fırlattıklarını açıkladı.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ve ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan’ın açıklamaları sonrası Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandır Vucic, Sırbistan’ın savaş...