Savaşı Haberleri

savaşı haberleri ve güncel savaşı gelişmeleri, savaşı ile ilgili tüm video, savaşı fotoğrafları ve savaşı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HIT-30 Yüksek Teknoloji Yatırım Programı Tanıtım Toplantısı'na katıldı.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, düzenlediği basın toplantısında ABD Başkanı Biden’ın adaylıktan çekilme ve Başkan Yardımcısı Harris’i aday gösterme kararına...

GENEL

ABD eski Başkanı ve başkan adayı Donald Trump, adaylıktan çekilen ABD Başkanı Joe Biden’ın ‘çekildiğini unuttuğunu’ söyledi.

GENEL

İsrail Başbakanı Netanyahu, ABD’ye yapacağı ziyaret öncesi havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

GENEL

Avrupa Birliği’nin Dışişleri pozisyonu için seçilen Estonya Başbakanı Kaja Kallas, bugün başbakanlıktan istifa ettiğini duyurdu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Prens Faysal Bin Ferhan Al-Suud ile birlikte İstanbul’da ortak basın toplantısı yaptı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi’nin ardından ABD’nin başkenti Washington’da basın toplantısı düzenledi.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

Avrupa Birliği (AB) Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Srebrenitsa Katliamı’nda hayatını kaybedenleri anmak için mesaj paylaştı.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Washington’da düzenlenen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’nin ardından basın toplantısı düzenledi. ,

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO Liderler Zirvesi toplantısı öncesi açılış konuşması yaptı...

GENEL

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi, ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü William Burns ile Gazze'de ateşkesin sağlanması konusunu görüştü.