Serbest Haberleri

serbest haberleri ve güncel serbest gelişmeleri, serbest ile ilgili tüm video, serbest fotoğrafları ve serbest haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, İran’ın İsrail’e düzenlediği saldırı sonrasında İsrail'in talebiyle gerçekleştirilen BMGK toplantısında konuştu.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, tüm rehineler serbest kalmadan ateşkes olmayacağını belirtti...

GÜNCEL

Hollanda polisi, bugün Ede kentinde meydana gelen rehine krizinde, bir kişinin gözaltına alındığını ve son rehinenin de serbest kaldığını açıkladı.

GÜNCEL

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, hacizli bir aracın satışı ile ilgili gittiği Küçükçekmece Adliyesi İcra Müdürlüğü’nde memurlarla tartıştı.

EKONOMİ

Antalya Serbest Bölge A.Ş. (ASBAŞ) Genel Müdürü Zeki Gürses, 2023 yılını 1,1 milyar dolar ticaret hacmiyle kapadıklarını belirtti.

GENEL

Rusya ve Çin, ABD’nin New York kentinde bugün toplanan Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nde görüşülen, ateşkes ve Gazze'deki rehinelerin serbest bırakılması...

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Körfez İşbirliği Konseyi Serbest Ticaret Anlaşması Ortak Bildiri İmza Töreni'nde konuştu.

GÜNCEL

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında hakkında yurt dışına çıkış yasağı konulan baba Bülent Cihantimur ifadeye çağrıldı.

GÜNCEL

İsrail Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Lior Haiat, yaptığı açıklamada, “Güney Afrika, Hamas'ın yasal kolu olarak hareket etmeye devam etmektedir” dedi.

GENEL

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, İsrail Savaş Kabinesi Üyesi Benny Gantz ile Beyaz Saray’da görüştü.

GÜNCEL

ACF Yöneticisi Maria Pevchikh, Navalni ve 2 ABD vatandaşının, Almanya’da cinayetten hüküm giymiş bir Rus ajanı ile takas edilmesinin planlandığını...

GENEL

Hollanda Başbakanı Mark Rutte, "Hollanda, serbest geçiş hakkına büyük önem veriyor ve bu hedefli operasyonu destekliyor” dedi.