SİMGE Haberleri

SİMGE haberleri ve güncel SİMGE gelişmeleri, SİMGE ile ilgili tüm video, SİMGE fotoğrafları ve SİMGE haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MÜZİK

Başarılı şarkıcı Simge konserden konsere koşarken yeni şarkılarını da dinleyicileriyle buluşturuyor...

MÜZİK

Simge, Ozan Bayraşa ve alternatif müziğin popüler grubu Mavi Gri ile yaptığı ‘Bir Şehri Sevmek’ şarkısıyla sevenlerinin karşısına çıktı.

MÜZİK

Simge Sağın, Kıbrıs Savoy Otel‘de unutulmaz bir konser verdi. Simge şarkılarıyla olduğu kadar güzelliği ile de göz doldurdu.

MÜZİK

Tüm yılı konserden konsere koşarak geçiren Simge 2024’ü de sahnede karşıladı. Güzel şarkıcı Simge yeni yılda kendisi için aşk diledi…

MÜZİK

‘Aşkın Olayım’ şarkısıyla efsane haline gelen Simge, İstanbul seyircisiyle dün akşam Atlantis Yapım organizasyonuyla Maslak’taki Volkswagen Arena’da buluştu.

MÜZİK

Yaz aylarında verdiği konserlerle rekor kıran Simge yoğun temposuna kışın da devam ediyor...

MÜZİK

Spotify Türkiye 2023 verilerine göre en çok dinlenen 10 isim arasında olan hit rekortmenleri Simge ve KÖFN ‘Yakışıklı’ şarkısında düet...

MÜZİK

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Tarsus Festivali başladı.

MÜZİK

Simge Atlantis Yapım organizasyonuyla Turkcell Vadi ’de muhteşem bir konsere imza attı.

MÜZİK

Simge geçtiğimiz günlerde Oktoberfest Ankara’da sevenleriyle buluştu. Başkentliler Simge’ye yeni bir isim taktı: “Popun Perisi”

MÜZİK

Bu yazın en çok konser veren üç ismi Emr Can İğrek, Simge ve İrem Derici, listelerde de popçuların gururu oldu.

MÜZİK

Dün akşam Nevşehir, Göreme’deki Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali'nde sahne alan Simge’yi hayranları konser sonrası da bırakmadı.