Sona Haberleri

sona haberleri ve güncel sona gelişmeleri, sona ile ilgili tüm video, sona fotoğrafları ve sona haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Katar Dışişleri Bakanlığı, bugün yaptıkları açıklamada İsrail-Hamas arasındaki insani aranın sona ermesiyle birlikte İsrail’in Gazze’ye saldırılarının yeniden başlamasından üzüntü duyduklarını...

GENEL

Moldova'nın tam üyeliğine ilişkin imzaların atılmasının ardından Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Romanya Savunma Bakanı Angel Tilvar ortak basın...

SPOR

Bu yıl 5’incisi düzenlenen Erdoğan Demirören Golf Cup final mücadelelerinin ardından sona erdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüşmesi sona erdi.

SonDakika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken görüşmesi son erdi...

SonDakika

MGK : Türkiye’nin, uluslararası hukuk ve antlaşmalardan kaynaklanan hakları çerçevesinde Kıbrıs Türklerinin güvenliği ve huzurunun teminatı olmaya devam edeceği vurgulanmıştır. 

SonDakika

Soçi'deki kritik görüşme: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin görüşmesi sona erdi...

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna'nın başkenti Kiev'de düzenlenen '3'üncü Kırım Platformu Liderler Zirvesi'ne video mesaj gönderdi.

GÜNCEL

ABD’nin Kaliforniya eyaletinde Pazar günü başlayan ve dün etkisini gösteren Hilary Kasırgası sona erdi.

GENEL

Ankara'da düzenlenen '14’üncü Büyükelçiler Konferansı' sona erdi. Bakan Fidan, 5 gün süren konferans ve konferans kapsamındaki panellere ilişkin değerlendirmede bulundu.

SPOR

Golfte 'eşitlik' ilkesini önemseyen ve her yıl ivme kazanarak büyüyen Rikse Birdie Challenge'ın 11'incisi gerçekleştirildi.

SPOR

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışı'nın ilk etabı olan Halikarnas 100'üncü Yıl Kupası sona erdi.