Söyledi Haberleri

söyledi haberleri ve güncel söyledi gelişmeleri, söyledi ile ilgili tüm video, söyledi fotoğrafları ve söyledi haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SAĞLIK

Prof. Dr. Alpay Azap, Tüm dünyayı etkileyen COVID-19 salgını sonrasında yeni tespit edilen varyantlardan birisi olan Eris varyantına okulların açılması...

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM 78'inci Genel Kurulu'na katılmak üzere geldiği New York'ta son derece verimli, yoğun ziyaretler gerçekleştirdiğini söyledi.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya’nın savaş alanında ‘iflas’ ettiğini belirterek, savaşın Rus topraklarına döndüğünü belirtti.

GENEL

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Nijer’de darbe girişiminde alıkonulan Nijer Devlet Başkanı Mohamed Bazoum’a ilişkin açıklama yaptı.

SPOR

Galatasaray’ın eski futbolcusu Bafetimbi Gomis, Fenerbahçe’den İspanyol devi Real Madrid’e transfer olan Arda Güler ile gurur duyduğunu söyledi.

MAGAZİN

Simge ve ekibi Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması öncesi Mauro Icardi ile buluşup ‘Aşkım Olayım’ şarkısını beraber söylediler.