Transfer Haberleri

transfer haberleri ve güncel transfer gelişmeleri, transfer ile ilgili tüm video, transfer fotoğrafları ve transfer haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Trabzonspor, NK Varazdin forması giyen Tonio Teklic’i transfer etti.

SPOR

Beşiktaş'ın Southampton'dan kadrosuna katmaya hazırlandığı Lyonco'nun transferi oyuncunun dizindeki sakatlık nedeniyle iptal oldu.

SPOR

Beşiktaş'ın çarşamba günü akşam saatlerinde İstanbul'a getirdiği Brezilyalı stoper Lyanco'nun transferinde son durum...

SonDakika

Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Jean Onana'nın İstanbul'da...

SPOR

Fenerbahçe, Rodrigo Becao ile anlaşma sağlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. 

SPOR

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Southampton'da forma giyen Lyanco, Beşiktaş ile görüşmelerini sürdürmek için İstanbul'a geldi. 

SPOR

Real Madrid'in tüm dünyaya Arda Güler'in transferini duyurduğu sosyal medya hesapları 1 milyona yakın takipçi kazanımı, yaklaşık 500 milyon görüntülenmeyle...

SPOR

İspanya LaLiga ekiplerinden Real Madrid, Arda Güler ile 6 yıllık sözleşme imzaladı. Arda Güler, İspanya ekibinde 24 numaraları formayı giyecek.

SPOR

Galatasaray’ın eski futbolcusu Bafetimbi Gomis, Fenerbahçe’den İspanyol devi Real Madrid’e transfer olan Arda Güler ile gurur duyduğunu söyledi.

SPOR

Fenerbahçe'den İspanyol devi Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, sağlık kontrolünden geçti.

SPOR

 İspanya LaLiga ekibi Real Madrid, Fenerbahçe’den Arda Güler’i 6 yıllığına kadrosuna kattığını açıkladı.

SPOR

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint Germain, İspanyol teknik adam Luis Enrique ile 2 yıllığına anlaştıklarını duyurdu.