Türkiye gaza Haberleri

türkiye gaza haberleri ve güncel türkiye gaza gelişmeleri, türkiye gaza ile ilgili tüm video, türkiye gaza fotoğrafları ve türkiye gaza haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile telefonda görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail-Filistin çatışmasını durdurmaya ve kalıcı barışı sağlamaya yönelik temaslarda bulundu. 

GÜNCEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, " İsrail hükümeti şimdi de Türkiye hakkında yalanlar yaymakla meşgul" dedi.

GENEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 'TRT World Citizen Humanitarian Film Festivali Ödül Töreni'ne katıldı.

SAĞLIK

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Türk- Filistin Dostluk Hastanesi'nin hastalarına desteğe hazırız" dedi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen Büyük Filistin Mitingi'nde konuştu.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı'nca, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda (BMGK) 'Sivillerin Korunması ve Yasal ve İnsani Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi' başlıklı karar tasarısının kabul...

GÜNCEL

Türkiye'nin, Gazze'deki siviller için tıbbi ve insani yardımlarını taşıyan 1 askeri kargo uçağı daha sabah saatlerine Ankara'dan hareket etti. 

GÜNCEL

DSÖ Avrupa Direktörü Hans Kluge, bugün Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya kritik zamanda Gazze’ye yönelik sağlık yardımları için teşekkür etti.