Türkiyede Haberleri

türkiyede haberleri ve güncel türkiyede gelişmeleri, türkiyede ile ilgili tüm video, türkiyede fotoğrafları ve türkiyede haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SAĞLIK

Radyasyon Onkolojisi Uzmanı Uzm. Dr. Yıldıray Tanrıver, Türkiye’de yılda 250 bin yeni kanser tanısı konulduğunu ve bunun günde 600’den fazla...

MODA

Katy Perry'in yaratıcı vizyonu ve sıradışı tarzıyla hayata geçen Katy Perry Collections, Bestyle gücüyle Türkiye'ye adım attı.

MAGAZİN

Dünyaca ünlü Amerikalı sanatçı Katy Perry, Türkiye'deki hayranları ve sevenlerine mesaj gönderdi...

GÜNCEL

Slovenya'da gerçekleştirilen Barselona Sözleşmesi 23'üncü Taraflar Konferansı’nda tüm tarafların onayı ile Türkiye’de İklim Değişikliği Bölgesel Faaliyet Merkezi kurulması kararı alındı. 

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yılın 3'üncü çeyreğine ilişkin büyüme rakamlarıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

MODA

Beymen, yarım asrı aşan tarihini lüksün bu topraklardaki 500 yıllık yolculuğuna ışık tutan küresel bir projeyle kutluyor.

MÜZİK

‘Body’ adlı parçasıyla müzik listelerinde üst sıralarda yer alan ünlü rapçi Russ Millions, Türkiye’ye ilk kez 12 Kasım’da geliyor...

EKONOMİ

Sabancı Topluluğu, öncelikli büyüme alanı olarak gördüğü sürdürülebilir enerji ve iklim teknolojilerindeki yatırımlarına devam ediyor...

SAĞLIK

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, "Eğer varyantın bulaşmasını engellemezsek, uzun süre yeni varyantlarla pandemi devam edebilir" dedi.

SİYASET

AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, "Türkiye'de ciddi manada muhalefet sorunu var" dedi.

MAGAZİN

Türkiye’nin tanınan ünlü simaları Enerjisa Enerji’nin ‘Daha İyi Bir Gelecek’ lansmanında bir araya geldi...

GENEL

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, dün Sırp televizyonuna verdiği röportajda, Rusya’da meydana gelen olayları değerlendirdi.