Türkiyenin Haberleri

türkiyenin haberleri ve güncel türkiyenin gelişmeleri, türkiyenin ile ilgili tüm video, türkiyenin fotoğrafları ve türkiyenin haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefonla görüştü.

GÜNCEL

İsveç, mart ayının başında, Türkiye’nin de onay verdiği katılım sürecini tamamlayarak NATO’nun 32. üyesi oldu.

EKONOMİ

Akbank İhracatçı Buluşması, Türkiye’nin dış ticaret hedeflerine hizmet edecek yeni çözüm yolları ve iş birliği fırsatları odağıyla İstanbul’da gerçekleşti.

İş Dünyası

Türkiye’nin en eski ve köklü sosyal kulüplerinden olan Anadolu yakasının incisi tarihi Büyük Kulüp Yeni Başkanını bekliyor.

EKONOMİ

Akbank, Türkiye’nin ilk defa tamamı yurt dışı yerleşik nitelikli yatırımcılar tarafından satın alınan Basel III uyumlu ilave ana sermaye tahvil...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD ziyaretini Türkiye’nin Vaşington Büyükelçiliği konutunda dün Türk basın mensuplarına değerlendirdi.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch'in, Türkiye'nin kredi notunu bir kademe yükselterek, görünümünü pozitife çevirdiğini...

İş Dünyası

Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel mesajında bugünün kadınların ülke kalkınmasındaki yadsınamaz rolüne dikkat...

GENEL

Dışişleri Bakanlığı Stratejik Araştırmalar Merkezince (SAM) '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' kapsamında 'Diplomaside Kadınların Etkisi' konulu panel düzenlendi.

MAGAZİN

Hadise ve Serhat Şen, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen makyaj sanatı masterclass etkinliğinde güzellik tutkunlarına unutulmaz bir deneyim yaşattı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ortak basın toplantısı düzenledi.

EKONOMİ

Türkiye'nin dış ticaretinde en yüksek pay sahibi ülke grubu Ekonomik Kalkınma ve İş Birliği Örgütü (OECD) ülkeleri oldu.