Ukrayna Haberleri

ukrayna haberleri ve güncel ukrayna gelişmeleri, ukrayna ile ilgili tüm video, ukrayna fotoğrafları ve ukrayna haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı yarın Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenskiy’nin resmi ziyaret kapsamında Türkiye’ye geleceğini açıkladı.

GÜNCEL

Ukrayna Savunma Bakanlığı, Rusya’nın Karadeniz Filosu’nda görev yapan Sergei Kotov adlı devriye gemisinin batırıldığını duyurdu.

GENEL

G7 liderleri, 24 Şubat’ta, Rusya-Ukrayna savaşı yıl dönümünde Ukrayna’ya destek mesajını içeren ortak açıklama yayımladı.

GÜNCEL

Ukrayna Büyükelçisi Vasyl Bodnar, "Ülkenizde savaş görmek istemiyorsanız, Ukrayna'yı destekleyin" dedi.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna ve Rusya arasındaki savaşın, Ukrayna'nın bağımsızlığı, egemenliği ve toprak bütünlüğü temelinde, adil ve kalıcı bir çözüme ulaşılmasına...

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya- Ukrayna savaşının 2’nci yıl dönümünde destek veren ülkeleri sıralayarak ‘Hepimiz buradayız’ dedi.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, son bir hafta içinde Rusya’ya ait 7 adet Suhoy (Su) tipi savaş uçağının düşürüldüğünü belirtti.

GENEL

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, İsveç Başbakanı Ulf Kristersson güveni yeniden inşa etmek için önemli adımlar attıklarını belirtti.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, dün Münih Güvenlik Konferansı kapsamında katıldığı panelde konuştu

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 60. Münih Güvenlik Konferansı kapsamında gittiği Almanya’da dün ikili görüşmeler gerçekleştirdi.

GÜNCEL

Ukrayna Genelkurmay Başkanı General Oleksandr Syrskyi, bugün sabaha karşı yaptığı açıklamada yoğun çatışmanın merkezi olan Avdiivka kentinden çekildiklerini duyurdu.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Birleşmiş Milletler’e (BM) bağlı Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu (IAEA) Genel Direktörü Grossi ile Kiev’de bir araya...