Uluslararası Haberleri

uluslararası haberleri ve güncel uluslararası gelişmeleri, uluslararası ile ilgili tüm video, uluslararası fotoğrafları ve uluslararası haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de katıldığı Birinci Nükleer Enerji Zirvesi’nde konuştu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de Uluslararası Enerji Ajansı İcra Direktörü Fatih Birol’u kabul etti.

GENEL

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmytro Kuleba, Uluslararası medya kuruluşlarından gazetecilerin katılımıyla internet ortamında düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler Uluslararası Çocuklara Acil Yardım Fonu (UNICEF) Sözcüsü James Elder, Mısır-Gazze sınırında bekletilen yardım kamyonlarını paylaştı...

GENEL

İslam aleminin bugün Ramazan ayının ilk gününe başlamasıyla dünya liderleri ve uluslararası örgütler tebrik mesajları paylaştı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch'in, Türkiye'nin kredi notunu bir kademe yükselterek, görünümünü pozitife çevirdiğini...

GENEL

Tarihçi, yazar ve araştırmacı Prof. Dr. İlber Ortaylı, Trakya'daki yanlış sanayileşmenin çevre yıkımını beraberinde getirdiğini ve Balkan coğrafyasını bozduğunu söyledi.

GENEL

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Berlin'de turizm dünyasının önde gelen sektör temsilcileriyle görüştü...

BİLİM-TEKNOLOJİ

NASA’nın dokuzuncu insanlı uzay görevi kapsamında 3 ABD astronotu ve 1 Rus kozmonotu taşıyan SpaceX roketi Uluslararası Uzay İstasyonu'na (ISS)...

GENEL

Antalya Diplomasi Forumu'nun ikinci gününde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 'Uluslararası Ticaret, Bağlantısallık ve Karşılıklı Bağımlılık' başlıklı panelde konuştu.

İş Dünyası

Hepsiburada Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan, Antalya Diplomasi Forumu’ndaki oturumda konuştu.

SANAT

Uluslararası konuk sanatçı programı Gate 27; çoğunlukla cam ve seramik gibi malzemelerle çalışan tasarımcı Elif Çak’ı Yeniköy’deki mekânında ağırladı.