Video Haberleri

video haberleri ve güncel video gelişmeleri, video ile ilgili tüm video, video fotoğrafları ve video haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


DİZİ

Prime Video merakla beklenen Mr. & Mrs. Smith dizisinin yayın tarihini duyurdu ve dizinin görsellerini yayınladı...

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İsveç Meclis Başkanı Andreas Norlen ile video konferans görüşmesi gerçekleştirdi.

DİZİ

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı ‘Aile’nin Salı akşamı ekrana gelecek 19. bölümünden yeni sahne izleyicilerle buluştu.

SİNEMA

Prime Video, merakla beklenen yeni Türk Original filmi Bihter'in fragmanını yayınladı...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bölgemizde yaşanan savaş ve çatışmaların gıda krizini derinleştirdiğini görüyoruz" dedi.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu video mesajında “İsrail vatandaşları. Savaştayız, bir operasyon değil, bir gerginlik değil, bir savaş” dedi.

DİZİ

Prime Video, HBO’nun öne çıkan ve çok izlenen yapımlarını izleyici ile buluşturuyor. 

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, yurt içi ve sınır ötesindeki birliklerin komutanları ile video konferans toplantısı gerçekleştirdi. 

GENEL

İngiltere Kralı Charles, ‘kral’ olarak ilk yurtdışı seyahatini Fransa’ya yapıyor.

MAGAZİN

ABD’li ünlü film oyuncusu Ashton Kutcher, eşi Mila Kunis ile 2 cinsel saldırıdan 30 yıl hüküm giyen oyuncu Danny Masterson’a...

GÜNCEL

ABD Merkezi İstihbarat Ajansı (CIA), perşembe günü Rusça bir video yayınlayarak Rus bürokratların CIA ile nasıl iletişime geçeğini duyurdu.

GENEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ukrayna Başbakan Yardımcısı ve Altyapı ve Bölgesel Kalkınma Bakanı Oleksandr Kubrakov ile video konferansla...