Yaptı Haberleri

yaptı haberleri ve güncel yaptı gelişmeleri, yaptı ile ilgili tüm video, yaptı fotoğrafları ve yaptı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

ABD’de Demokrat Partili kongre üyeleri, Başkan Biden'a ve Dışişleri Bakanı Blinken’e mektupla çağrıda bulundu.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 2024 Mart ayı dış ticaret verilerine ilişkin açıklama yaptı.

GÜNCEL

Jülide Kural, sanatçı Kadir İnanır'ın durumu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı...

SANAT

Sabancı Üniversitesi, Türkiye ile Japonya arasındaki diplomatik ilişkilerin 100’üncü yılında "Sakura Festivali”ne ev sahipliği yaptı.

SİYASET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "31 Mart seçimlerinin mesajlarını derinlemesine okuyacağız" dedi.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, 7 World Central Kitchen (WCK) çalışanının öldüğü saldırıya ilişkin açıklama yaptı.

GÜNCEL

İstanbul'da sandıkların büyük bölümünün açılmasıyla beraber Cumhuriyet Halk Partililer, bir çok ilçede kutlamalar yapıyor.

SİYASET

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, saat 19.48'de İl Başkanı Özgür Çelik'le birlikte açıklama yaptı.

SİYASET

YSK Başkanı Ahmet Yener, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için mezun olduğu Ankara'nın Çankaya ilçesindeki Arjantin İlkokulu'nda 4254...

SİYASET

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'in Balçova ilçesinde seçim otobüsünden halkı selamladıktan sonra basın açıklaması yaptı.

GÜNCEL

Sanatçı Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam açıklama yaptı.

EĞİTİM

ÖSYM Başkanlığı, 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde yapılacak 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS) için 2'nci geç başvuru alınacağını duyurarak, bilgi güncellemesi...