Yatırım Haberleri

yatırım haberleri ve güncel yatırım gelişmeleri, yatırım ile ilgili tüm video, yatırım fotoğrafları ve yatırım haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Dreamland Gayrimenkul Yatırım Şirketi CEO'su Deniz Tüzüner, Gayrimenkul yatırımı öncesinde ayrıntılı bir araştırılma yapılması gerektiğini belirtti.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Uyguladığımız politikalarla sürdürülebilir büyümeyi tesis ediyoruz" dedi.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Kasım 2023 dönemine ilişkin finansal yatırım araçlarının reel getiri oranlarını açıkladı.

EKONOMİ

Uluslararası Yatırım ve İş Dünyası Konfederasyonu (ULUSKON), Vilnius Ticaret, Sanayi ve Zanaat Odası ile iş birliği protokolü imzaladı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yılın 3'üncü çeyreğine ilişkin büyüme rakamlarıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

SonDakika

Ekonomi Koordinasyon Kurulu: Son dönem ihracat görünümü ile dezenflasyon sürecinde yatırım, üretim ve ihracatı destekleyecek, ihracatçı firmalarımızın rekabet gücünü artıracak...

İş Dünyası

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, sektördeki gelişmeler ve kampanya ile ilgili açıklamalarda bulundu.

OTOMOBİL

Ford Otosan, otomotiv endüstrisinin sürdürülebilir ve teknolojik dönüşümüne liderlik etme vizyonu doğrultusunda, inovatif ve verimli çözümlerle yeniden tasarladığı Yeniköy Fabrikasını...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Koç Grubu’nun Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde 2 milyar Euro yatırım ile inşa ettiği 'Ford Otosan Yeniköy Fabrikası’nın...

EKONOMİ

Koç Holding, 2023 yılının ilk 9 ayına ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı...

EKONOMİ

Akbank yenilediği sendikasyon kredisiyle Türk ekonomisine 600 milyon Dolar destek sağladı...

EKONOMİ

Bitget, Cumhuriyet’in 100’üncü yılında blockchain teknolojisi ve dijital yeniliklerle şekillenen bir geleceğe katkıda bulunma kararlılığıyla çalışmalarını sürdürüyor.