Yolu Haberleri

yolu haberleri ve güncel yolu gelişmeleri, yolu ile ilgili tüm video, yolu fotoğrafları ve yolu haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak’ın başkenti Bağdat’ta Başbakan Muhammed Şiya es-Sudani ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüşmesi sonrasında açıklamalarda bulundu.

GENEL

Avrupa Birliği Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, el konulan Rus varlıkları hakkında açıklama yaptı.

GÜNCEL

Dünya Merkez Mutfağı ve Open Arms sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarıyla Güney Kıbrıs’tan Gazze’ye açılan deniz koridorunu kullanan ilk gemi dün...

GÜNCEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kalkınma Yolu Projesi'nde ilerleme kaydedildiğini belirtti.

EKONOMİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Irak Ulaştırma Bakanı Rezzak Muheybes Es Sadavi ile 'Kalkınma Yolu Projesi'ne ilişkin görüşme gerçekleştirecek.

EKONOMİ

Türkiye İş Bankası, müşterilerinin ihtiyaç ya da alacakları için kişilerden ödeme talep etmesini kolaylaştıran Ödeme İste özelliğini İşCep’e ekledi.

GÜNCEL

Bolu Dağı'nın D-100 kara yolu ile Anadolu Otoyolu geçişinde kar yağışı etkili oluyor.

SPOR

Beşiktaş’ta 3 Aralık Pazar günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde başkan adaylarından Hasan Arat, projelerini tanıttı.

GENEL

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'na katılmak üzere New York'ta bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, '13'üncü Concordia Yıllık Zirvesi'ne katıldı.

GÜNCEL

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca başkanlığındaki heyet, '2023-2024 Adli Yıl' açılışı nedeniyle Anıtkabir'i ziyaret etti.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bağdat’ta Irak Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Fuad Hüseyin ile ortak basın toplantısı düzenledi.