Yüksek Haberleri

yüksek haberleri ve güncel yüksek gelişmeleri, yüksek ile ilgili tüm video, yüksek fotoğrafları ve yüksek haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Avrupa Birliği Dış Politika Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, dün akşam New York’taki Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nde konuşma yaptı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Şubat 2024 dönemine ilişkin finansal yatırım araçlarının reel getiri oranlarını açıkladı.

GÜNCEL

Alabama Valisi Kay Ivey, tüp bebek merkezlerini bu mahkeme kararının sonuçlarından koruyan yasayı imzaladı.

GENEL

BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri Volker Türk, Cenevre kentinde düzenlenen İnsan Hakları Konseyi'nin 55’inci Oturumu'nda konuştu...

GENEL

Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Yüksek Komiseri Volker Türk, Cenevre kentinde düzenlenen 55. İnsan Hakları Konseyi Oturumu’nda konuştu.

MODA

Kendall Jenner, Calvin Klein İlkbahar 2024 kadın koleksiyonu kampanya çekimleri için kamera karşısına geçti...

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "2024 yılı Şubat ayı dış ticaret rakamlarına baktığımızda ihracatımız yüzde 13,6 artışla 21 milyar 86 milyon...

EKONOMİ

Türkiye'nin dış ticaretinde en yüksek pay sahibi ülke grubu Ekonomik Kalkınma ve İş Birliği Örgütü (OECD) ülkeleri oldu.

GÜNCEL

Avrupa Birliği Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, AB Dışişleri Konseyi toplantısı öncesi açıklama yaptı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Münih’te AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell ile bir araya geldi.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ankara'da '6'ncı Kümelenme Konferansı ve Çalıştayı'na katıldı.

GENEL

Avrupa Birliği Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, düzenlediği basın toplantısında Refah kentindeki gelişmelere ilişkin konuştu.