Yüzü Haberleri

yüzü haberleri ve güncel yüzü gelişmeleri, yüzü ile ilgili tüm video, yüzü fotoğrafları ve yüzü haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Dünyaca ünlü Danimarkalı denim markası Jack&Jones, ilhamını gerçeklikten alan 2023 Sonbahar/Kış sezonunu marka yüzü Kubilay Aka ile tanıttı.

MAGAZİN

Vital Proteins, sonbahara Mert Vidinli moderatörlüğünde Diyetisyen Ece Köprülü’nün kolajen hakkında önemli bilgileri paylaştığı bir buluşma ile "merhaba" dedi. 

SİNEMA

30. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nde, bu yıl Cumhuriyetin 100’üncü yılına özel 'Sinemamızın Yüzü' ödülü, Türkan Şoray ve Kadir...

MODA

GUESS Kreatif Direktörü Paul Marciano “Perdenin arkasında Georgina’nın ihtişamlı hayatında bir gününün nasıl geçtiğini yakalamak istedik” diye belirtti.

MAGAZİN

Dubai Ekonomi ve Turizm Departmanı, Türkiye'nin en sevilen yıldızlarından Engin Altan Düzyatan'ı "Dubai Tanıtım" adlı kampanya kapsamında Dubai’de ağırladı.

MAGAZİN

Dermatologların en çok reçetelediği marka* La Roche-Posay, serum ailesinin yüzü olan Bensu Soral’la keyifli bir davete imza attı.