İzmir Marriott, misafirlerini Quan Spada yenilenmeye ve tazelenmeye davet ediyor. Spa merkezinde uzman terapistlerin uyguladığı tüm bakımlar, sudan gelen huzur ve saflık ile yenileyici bir deneyim sunarken, teras katında yer alan deniz manzaralı sonsuzluk havuzu şehrin gürültüsünden uzaklaşmayı vadediyor.

Eşsiz İzmir Körfezi manzarasıyla Pasaport İskelesi’nin yanı başında yer alan İzmir Marriott, Quan Spa’da sunduğu tam donanımlı Spa hizmeti ve terapi masajlarıyla ilkbaharı zinde karşılamak isteyenleri bekliyor. Uygulanan aromaterapi tedavileriyle misafirlerini ağırlayan Spa merkezi, teras katında yer alan ve günün yorgunluğunu geride bırakmaya yardımcı olan Ege Denizi manzaralı havuzu ile de fark yaratıyor.

Doğanın en saf yenileyici elementlerinden biri olan kaynak suyunu kucaklayan bir deneyim sunan Quan Spa, suyun ve doğallığın besleyici gücü arasındaki dengenin; bütünsel rahatlamaya ve zihinsel gelişime sunduğu fırsata inanıyor. Spa merkezinde uzman terapistlerin uyguladığı tüm bakımlar, sudan gelen huzur ve saflık ile yenileyici bir deneyim sunuyor.

Quan Spa, haftanın yedi günü sabah 07.00’den akşam 22.00’ye kadar hizmet veriyor. Spa merkezinde, dinlenme alanları, son teknoloji kardiyo ve vücut geliştirme aletlerinin yer aldığı bir fitness center, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna ve buhar odası ile masaj odaları bulunuyor.

İzmir’in kalbinde yer alan Quan Spa’da, misafirler bedenlerini ve ruhlarını avantajlı kampanyalar ile yenileme fırsatı buluyor.

Spa merkezi ve kampanyalarla ilgili ayrıntılı bilgiye 0232 497 00 00 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Editör: MURAT ÖZER