Yılın süpriz aşkı bitti. Güzel şarkıcı Hadise, 9 aydır birlikte olduğu oyuncu Kaan Yıldırım ile ilişkisini noktaladı. 

"HEP SÖYLERİM BİZİ AŞK VE SEVGİ KURTARACAK, AŞK HEP OLSUN"

Ünlü şarkıcı Hadise ile oyuncu Kaan Yıldırım ayrıldı. Cuma günü ayrılık kararını sosyal medya hesbından duyuran Hadise, " Aşk çok güzel, her şey aşkla güzel... Herkesin yaşaması, yaşamaktan korkmaması gereken tek dugu. Ama bazen aşk olsa da olmuyor... Bu yüzden bu kararı almak ve sizinle paylaşmak istedim. Kaaan Yıldırım ile yaşadığım ilişkiyi noktalandırmış bulunuyorum. Kendisine hayatında başarı ve mutluluk dilerim... Hep söylerim bizi aşk ve sevgi kurtaracak, aşk hep olsun..." dedi. 

Bu yılın süpriz aşkı Hadise ile Kaan Yıldırım birlikteliğinden ayrılık haberi gelmiş, ardından ünlü çift romantik paylaşım yaparak iddiaları yalanlamıştı. Flaş haberi Hadise sosyal medya hesabından duyurdu. Önceki haftalarda coronaviruse (Covid-19) yakalanan güzel şarkıcı, Kaan Yıldırım'ın yanından ayrılıp kendi evine geçerek, burada kendisini karantiya almıştı. 

"AMA BAZEN AŞK OLSA DA OLMUYOR"

 Şarkıcı Hadise, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, " Aşk çok güzel, her şey aşkla güzel... Herkesin yaşaması, yaşamaktan korkmaması gereken tek dugu. Ama bazen aşk olsa da olmuyor... Bu yüzden bu kararı almak ve sizinle paylaşmak istedim. Kaaan Yıldırım ile yaşadığım ilişkiyi noktalandırmış bulunuyorum. Kendisine hayatında başarı ve mutluluk dilerim... Hep söylerim bizi aşk ve sevgi kurtaracak, aşk hep olsun..." ifadelerini kullandı

Editör: MURAT ÖZER