Beymen, farklı kategori ve fiyat aralıklarındaki birbirinden özel hediye seçenekleri ile bu yıl da Anneler Günü alışverişlerinin ayrıcalıklı adresi olmaya devam ediyor. Göz alıcı ayakkabı ve çantalardan zarif aksesuarlara, casual ve klasik tasarımlardan rengarenk şapka ve berelere, niş parfümlerden kozmetiğe annenizin kalbini fethedecek en özel hediye seçenekleri Beymen’lerde, www.beymen.com  adresinde  ya da Beymen aplikasyonununda sizleri bekliyor. 

Hediyenizi seçerken dilerseniz Beymen Hediye Danışmanları'ndan yardım alabilir, ayrıca Beymen Adrese Teslim Hizmeti ile hediyelerinizi Türkiye'nin her yerine en hızlı şekilde ulaştırabilirsiniz.

  • Stil Sahibi Anneler İçin:

BEYMEN’DEN ANNELER GÜNÜ İÇİN HEDİYE ÖNERİLERİ

  • Ayakkabı ve Çanta Tutkunu Anneler İçin: 

  • Parfüm Seven Anneler İçin:

Anneler Günü için daha kişisel bir hediye arıyorsanız, etkileyici esansları ve göz alıcı şişeleriyle exclusive olarak Beymen’lerde satışa sunulan dünyaca ünlü niş parfümler Creed, Amouage, Killian, Tom Ford, Byredo, Hermes, Parfums de Marly ve Memo Parisin en yeni kokuları ile arasından hediye seçiminizi yapabilirsiniz. 

  • Aksesuar Seven Anneler için:

  • Dekorasyon Tutkunu Anneler için:

Dünyaca ünlü kristal markası Moser’in el yapımı objeleri, Fornasetti’nin ikonik portrelerle süslenen dekoratif tabakları, Vista Alegre Atlantis’in şık sofra ürünleri, Diptyque’in şık ambalajı ve büyüleyici notalara sahip mumları, Etro Home’un ikonik şal desenli ev tekstili ürünleri gibi ünlü markaların farklı fiyat aralıklarındaki Beymen Home alternatifleri arasından Anneler Günü hediyenizi seçebilirsiniz.

Editör: MURAT ÖZER