Cemiyet hayatının sevilen ismi başarılı iş kadını Ece Şirin, tasarımcısı ve kurucusu olduğu Bee Goddess markası dünyaca ün kazanarak; Rihanna, Kylie Minogue, Cate Blanchett, Madonna gibi pek çok starın tercihi oldu.

En son paylaştığı Instagram videosunda dakikalarca Bee Goddess marka yüzüğünü sergileyen Madonna adeta markanın reklamını yaptı. 

MADONNA'NIN ŞANS TILSIMI BEEGODESS’ IN SIRIUS (ŞİRA) YILDIZI IŞILTISI

Ece Şirin'in tasarladığı Bee Goddess tılsım mücevherleri dünyaca ünlü yıldızları etkisi altına almaya devam ediyor.

Dünyanın ilk tılsım mücevher markası Bee Goddess, pop müziğin efsane ismi Madonna'nın bir kez daha tercihi oldu. Daha önce de bir çok kez Bee Goddess tılsımları ile sahneye ve ekranlara yansıyan ünlü sanatçı, bu kez gökyüzünün en parlak yıldızı olan Sirius Yıldızı'nı seçti.

Madonna’nın parmağından çıkarmadığı yüzüğü kullanmasındaki en büyük sebeplerden biri Sirius Yıldızı’nın büyük anlamı. Mucizeler yıldızı olarak bilinen Sirius ruhun ebedi ışıltısını temsil eder.

Koruyucu bir yıldız olmasının yanı sıra kişinin kaderini şekillendirmesi için gereken ilham, güç, cesaret ve bilgiliği hediye eder. Sirius’ un ışıltısı kişiye kader yolculuğunda yol gösterir ve en karanlık günlerinde yolunu aydınlatır.

SIRIUS YILDIZI

Özünün ışığı ile parlayan Mükemmel sağlık, uyum ve dönüşüm hediye eder.

Sirius veya Al Shira olarak bilinen beş köşeli yıldız, kalpten yayılan ruhsal ışığı ve ışığın kendisi gibi parıldayan birini sembolize eder. Bayrağımızda da bulunan 5 köşeli yıldız mucizeler yaratmak ve kaderimizi yeniden şekillendirmek için güçlü bir anahtardır. İlahi ışık kişinin kalbinde manevi bilgelik ve inanç olarak ışıldar.

Sirius, güçlü bir koruma tılsımının yanı sıra mucizeler anahtardır.Yaratılışın beş unsurunun dengesini temsil eder: toprak, hava, ateş, su ve ruh. Beş nokta aynı zamanda beş duyu ve adalet, merhamet, bilgelik, anlayış ve ihtişamın dengesi ile ilgilidir.

Beş, şanslı sayıda mükemmellik, tezahür ve dönüşümdür. Birlik ve bütünlüğün sayısı, cennet ve yeryüzü, ruh ile maddenin, kalp ve aklın birleşimindeki gibi uyumlu bir birlikteliktir; dişil enerji sayısı 2 ile eril enerjinin sayısı 3’ü birleştirir. Kendi içindeki tamlığa ve bütünlüğe kavuşan kişi, kalbine doğan ilhamı hayata geçirir.

Sirius, gökyüzündeki en parlak yıldızdır. Güneşimizden 30 kat daha parlak olan bu yıldıza güneşin güneşi denir. Güneşimizin sıcaklığı fiziksel dünyayı canlı tutuyorsa, Sirius ruhsal ışığı besler.

Editör: MURAT ÖZER