BodrumBodrum Kıyı Evleri’nin sanatla buluşma noktası olan BodrumBodrum Art Gallery bu yaz “MUSIC TO MY EYES” sergisiyle sanatseverleri ağırlıyor. MERKUR ve Pi Artworks işbirliğiyle gerçekleştirilen karma sergi bu yaz Bodrum’un benzersiz doğası ile çağdaş sanatı bir araya getiriyor. 

BODRUMBODRUM ART GALLERY “MUSIC TO MY EYES” İLE BU YAZ KAPILARINI SANATSEVERLERE AÇIYOR! 

Sanata ve doğaya olan saygısını her alanda değerli çalışmaları ile buluşturan Bilgili Holding, mimarisindeki kolaboratif ve eklektik tavrı BodrumBodrum Art Gallery’de sergilenen “Music To My Eyes” sergisi ile pekiştiriyor.

NİLAY ÖZENBAY

Serdar Acar, Arzu Akgün, Nancy Atakan, Şerife Bilgili Ercantürk, Şeydi Cesur, Rabia Çelik, Zeynep Çilek, Ersan Deveci, Osman Dinç, Görkem Dikel, Burak Kutlay, Nilay Özenbay, Paul Schwer, Gülay Semercioğlu, Kemal Seyhan, Ziya Tacir, Özer Toraman, Mehmet Ali Uysal, Ekrem Yalçındağ, Yuşa Altıntaş, Saliha Yılmaz gibi birbirinden değerli sanatçıların eserlerinin görücüye çıktığı sergi; müzikal bir senfoninin notaları gibi farklı kuşaktan sanatçılarıyla ve farklı medyumdan çalışmalarıyla sanatseverlere keyifli bir yaz geçirmeyi vaat ediyor. 

KEMAL SEYHAN 

Çağdaş sanatın önde gelen 21 sanatçısının yer aldığı sergi, 16 Temmuz Cuma günü sanat dolu bir yaza kapılarını açıyor.  “Music To My Eyes” 30 Eylül tarihinine kadar BodrumBodrum Art Gallery’de sanatseverlerin ziyaretini bekliyor. 

SERDAR ACAR

YUŞA ALTINDAŞ

Editör: MURAT ÖZER