Şehrin en eğlenceli festivali Cityfest, önceki akşam keyifli bir başlangıç yaptı. KerkiSolfej organizasyonuyla Parkorman'da gerçekleşen festivalde müzikseverler unutulmaz bir akşam yaşadı.

PARKORMAN'DA SIRADIŞI EĞLENCE

Burak Akyol'un performansıyla İstanbullulara merhaba diyen Cityfest, Cem Pilevneli ve The Away Days'in harika sahneleriyle eğlencenin ateşini yaktı.

PARKMORMAN'DA CAN BONOMO ŞARKILARI YANKILANDI 

Rock müziğinin başarılı isimlerinden Can Bonomo, İstanbulluları eğlenceye doyurdu. Dur durak bilmeyen performansıyla sanatçı rock'n roll rüzgarları estirdi.

Kendine has tarzındaki dialoglarıyla da dinleyicisini güldüren Bonomo, seyircisinden kendinisi video çekmesini isteyerek: " Bu videoyu eşime göndereceğim" sözüyle izleyicisini kahkahaya boğdu. Sahnesi boyunca hep bir ağızdan sanatçıya eşlik eden seyirciler harika bir akşam geçirdiler.

İSTANBULLULAR SILA'YA KAVUŞTU

Gecenin finalinde sahneye çıkan Sıla, uzun zaman sonra İstanbul'da konser vermenin sevincini paylaştı. Konserine yeni şarkılarıyla merhaba diyen Sıla'nın şarkıları büyük alkış topladı.

Akşam boyunca hit parçalarını dinleyicisiyle koro halinde seslendiren sanatçı, zincir detaylarıyla dikkat çeken kıyafetiyle festivalde rock havası estirdi.

Hayranının isteği üzerine "Size söylemeyeceğim de kime söyleyeceğim be kardeşim" diyerek 'Dağınık Yatak' şarkısını alkışlarla seslendiren Sıla, 98 yılında İstanbul'a geldiğinde yazdığı ilk  şarkısı olduğunu söyledi.

Akşamın sonunda ritmi artıran sanatçı hareketli bir final yaptı.

CİTYFEST PARKORMAN KONSER TAKVİMİ: 

21 Temmuz Perşembe
Sertab Erener
Yüksek Sadakat
Evdeki Saat
Batuhan Kordel
İlhan Güryalçın

22 Temmuz Cuma
Buray
Kalben
Evrencan Gündüz
Kendimden Hallice
Albin Hasani

23 Temmuz Cumartesi
Mabel Matiz
Sena Şener
Nova Norda
Seda Erciyes
Merve Çalkan

24 Temmuz Pazar
Dolu Kadehi Ters Tut
Ozbi
Sedef Sebüktekin
Batu Akdeniz
Baturalp

25 Temmuz Pazartesi
Mor ve Ötesi
Aylin Aslım
The Ringo Jets
Mert Demir
Kula

26 Temmuz Salı
Kenan Doğulu (Konuk sanatçı Bade)
Ersay Üner
Can Ozan
Deniz Tekin
Selin Geçit

Editör: MURAT ÖZER