Roca Müzik Festivali, Türkiye’de R&B müziğin dünyaca ünlü isimlerini 10 Temmuz’da Life Park İstanbul’da bir araya getiriyor. Festivalde ayrıca yerli ve yabancı birçok R&B starı sahne alırken, DJ performanslarıyla eğlence dolu anlar yaşanacak.  

R&B’NİN DÜNYA STARLARI TÜRKİYE’DE!..

Roca Müzik Festivali’nde dünyanın tanınmış starlarından 6ix9ine, NLE Choppa ve Swae Lee ilk kez İstanbul’a gelirken, Sheck Wes de yıldızlar arasında yerini alacak. Sahne alacak yıldızlar arasında yer alan 6ix9ine, yakın dönemde Los Angeles sokaklarında para dağıtmasıyla büyük olay yaratmış, konu uzun süre Amerikan medyasında gündemde kalmıştı.

DJ PERFORMANSLARIYLA EĞLENCE DOLU ANLAR

Türk Rap müziğinin ünlü isimlerinden Çakal&Reckol, Bege gibi isimler de festivalde boy gösterecek. Performansıyla konukları coşturacak ünlü DJ’lerden Zoey Hasselbank, Shebi, Smallmoney, Emiralı, DJ Big G ve DJ Blaze gibi isimlerle, konukları eğlence dolu anlar bekliyor.

R&B MÜZİĞİN KALBİ İSTANBUL’DA ATACAK

Dünya starlarının Türkiye’de sahne alacağı Roca Müzik Festivali’ni Türkiye’de ilk kez düzenleyen Amir Moradi, “Türkiye’de uzun yıllardır yaşıyorum. Türkiye gibi bir ülkede R&B müziğinin en büyük festivallerinden birini yapacak olmanın heyecanıyla 10 Temmuz’da herkesi Roca Müzik Festivali’ne bekliyoruz. Festivalin ilk ayağını Ortadoğu ve Avrupa’nın kesişme noktası olan İstanbul’da gerçekleştirip, sonrasında dünyanın farklı ülkelerinde de devamını getireceğiz. R&B müziğinin kalitesini bu festivalle göstereceğiz. Festivale yaklaşık 17 binden fazla kişinin katılmasını öngörüyoruz” dedi.

Festivalin biletleri bugece.co passo.com.tr. biletno.com’da satışa çıkarken, etkinlikle ilgili detayları @rocamusicfestival Instagram hesabında.

Editör: MURAT ÖZER