25 yıllık kariyeri boyunca yaptığı TV programlarıyla reyting rekorları kıran, başarılı gazeteci ve televizyoncu Saba Tümer, ‘N Alaçatı Dergisi’ için objektif karşısına geçti. Merak edilen soruları yanıtlayan güzel sunucu, Feriye Kult’ta gerçekleşen çekimlerde keyifli anlar yaşadı. İzmir’de başlayan şöhret yolculuğunun, kendisini hiç değiştirmediğini, cemiyet ve sanat dünyasında çok sevilmesinin ve dostunun olmasının sırrını açıklayan Tümer, “Tamamen kendin olmak… Doğal, içten ve samimi olmak. Bende suni bir şey yok. Yapamam zaten” dedi.

KAHKAHAMIN ŞİFA DAĞITTIĞINA İNANIYORUM

Bayan Kahkaha olarak tanınmanın çok güzel bir şey olduğunu belirten ünlü sunucu sözlerine şöyle devam etti: “İnsanları mutlu ediyor. Karşında biri gülünce sende gülersin. Kahkahamın şifa dağıttığına da inanıyorum. Hayattayız, mutlu olmamız, gülmemiz lazım. Ona da vesile olduğum için çok mutluyum.”

SİT-COM OLURSA SEVE SEVE KABUL EDERİM

Sunuculuk dışında bir dönem tiyatro sahnesinde oyunculuk yaptığını, tekliflere de sıcak baktığını söyleyen Saba Tümer “Oyunculuk çok güzel… Dram yapamam ama eğlenceli bir sit-com olursa seve seve kabul ederim.” ifadesine yer verdi.

Editör: MURAT ÖZER