İstanbul eğlence hayatına yön veren Cahide Palazzo, misafirlerini birbirinden renkli şovlar ve müziğin sevilen isimleriyle buluşturuyor.

Geçtiğimiz akşam Türk pop müziğinin sevilen sanatçılarından Gülşen Cahide Palazzo'da sahne alarak kendisini izlemeye gelenlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Maslak 1453'te kapılarını açtığı günden bu yana yoğun ilgi gören Cahide Palazzo, birbirinden özel sahne ve dans şovlarıyla izleyenleri büyüledi.

GÜLŞEN'DEN UNUTULMAYACAK CAHİDE PALAZZO SHOW

Sesiyle olduğu kadar güzelliğiyle de kendine hayran bırakan Gülşen, akşam boyunca Cahide sahnesinde fırtınalar estirdi.

Bu akşama özel repertuvar hazırladığını söyleyen sanatçı en güzel şarkılarını seslendirerek misafirlerini doyasıya eğlendirdi.

USTA SANATÇILARA SAHNEDEN SELAM YOLLADI 

Sahnesinde Yıldız Tilbe'den 'Delikanlım', Ferdi Özbeğen’den de 'Gündüzüm Seninle’ şarkısını söyleyen Gülşen bu şarkıları söylemekten büyük keyif aldığını belirterek usta sanatçılara selam yolladı.

SAHNEDE ÜNLÜLER GEÇİDİ 

Kendisini dinlemeye gelen ünlü isimlerden Fatih Ürek, Ege ve Feyyaz Şerifoğlu’nu sahneye davet eden Gülşen, birlikte muhteşem düetlere imza attılar.

Cahide Palazzo'ya gelen ünlüler arasında Feyyaz Şerifoğlu, Deniz Akkaya, Fatih Ürek, Ege, Petek Ertüre-Serdar Oal, Gülay Kamaz, Nalan Aksoy, Alde Beran-Oytun Özdoğan vardı.

Editör: MURAT ÖZER