İstanbul’un zirvesi dediğimiz Quasar’ın 39. katındaki satış ofislerinde yatırımcılarını bekleyen, Ceess Group Portföy Yönetim kurucusu Semih Sarıalioğlu sektördeki 24 yıllık emeğini göz alıcı başarılarla süslemeye devam ediyor. 

'SİZ DEĞERLİ MÜSTERİLERİMİZ. BİZ SİZLERİN DAİMA YANINIZDAYIZ'

Dünya pazarında gayrimenkul firmaları arasında örnek gösterilecek ler yapan ve yatırımcılarıyla kendini yenileyerek metaverse sistemine geçen, yenilenmiş vizyonuyla zirveye oturan Ceess Group VR gözlük sistemine geçmeye hazırlanıyor. 
Özellikle Karadeniz bölgesinde bugüne kadar yapmış olduğu işlerle tanıyıp, takip ettiğimiz, İstanbul’da açmış olduğu satış ofislerinde dur durak bilmeden sektöründe fark yaratmaya başladı bile! 
Bunların yanı sıra yazılımcılar ile ‘CEESS coin’ para birimini emlakta da kullanılabilecek bir alışveriş sistemine entegre eden dev altyapı hazırlığında olduklarını dile getiren CEESS GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Semih Sarıalioğlu, siz değerli okurlarımız için çok özel bir röportaj verdi.

Semih Bey, öncelikle sizi biraz tanıyabilir miyiz?

Türkiye’nin dört bir köşesinde gayrimenkul sektöründe 24 yıldır sürmekte olan çalışmalarımıza devam etmekteyim. Gayrimenkul olarak aynı zamanda Körfez ülkelerinde de ofislerimiz bulunmakta. İstanbul’daki satış ofisimizi ise 2022 yılında kurduk. Böylece İstanbul ile olan bağlantımız da güçlenmiş oldu. Bunların dışında Trabzon’da yaşıyorum, 2 çocuk babasıyım.

'CEESS GROUP OLARAK METAVERSE'TE BİR EMLAK OFİSİ AÇMAYA HAZIRLANIYORUZ'

Peki, emlak sektöründe İstanbul’a ne gibi yenilikler katmayı planlıyorsunuz? Sektörde, burada olmayan ne gibi ayrıcalıklar yaşatacaksınız?

Peki, emlak sektöründe İstanbul’a ne gibi yenilikler katmayı planlıyorsunuz? Sektörde, burada olmayan ne gibi ayrıcalıklar yaşatacaksınız?
Türkiye’de gerçekleştirdiğimiz genel çalışmalarımızın dışında, özellikle Anadolu bölgesi ve Trabzon’da 24. senemizi doldurmuş bulunmaktayız. Sektördeki çalışmalarımıza ilk günden beri gayrimenkul lideri olarak görevi tamamen sahiplenip devam ediyoruz. Elbette Trabzon’da, İstanbul’da, Ankara’da, İzmir’de, Bodrum’da ve daha birçok şehirde sektörde olan dostlarımız var ancak fark ettim ki bizim kullandığımız teknolojiyi, verdiğimiz hizmeti ve iş takip süreçlerini hiç kimse sağlayamıyor. Fark ettik ki biz bu alanda Trabzon’a; Türkiye’nin ve hatta dünya standartlarının üzerinde bir kurumsallık ve hizmet sağlıyormuşuz. Şu anda dünya genelinde gayrimenkul sektöründe metaverse’e geçen yok, biz ise şu sıralar metaverse’te bir emlak ofisi açmaya hazırlanıyoruz.

Semih Sarıalioğlu, bizim bir sloganımız var! ‘Herkes satarken alan, herkes alırken satan olursanız gayrimenkulde dün olduğu gibi bugün de kazanırsınız.’ 

“Semih Sarialioğlu Ceess Portföy Yatırım Ortaklığı ile İstanbul’daki müttehitlerimiz ciddi kazanç elde edecekler”

Editör: MURAT ÖZER