Göztepe’yi deplasmanda 2-1 yenerek şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş’ta oyuncular ve teknik heyet, bitiş düdüğüyle birlikte büyük bir sevinç yaşadı.

Giydikleri ‘Şampiyon Beşiktaş’ tişörtleriyle orta noktada kenetlenen teknik heyet ve futbolcular, şampiyonluğu doyasıya kutladı.

Sahaya inen Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi omuzlara alındı. Gürsel Aksel Stadyumu’na alınan Beşiktaşlı taraftarlar da o anları cep telefonlarıyla kaydederek ölümsüzleştirdi. Siyah-beyazlı futbolcu ve teknik heyet, taraftarlarının bulunduğu tribüne giderek burada da şampiyonluğu kutladı.

Sakatlığı sebebiyle kadroda yer almayan Hasic de koltuk değnekleriyle kutlamalara katıldı. Öte yandan, bazı Göztepeli futbolcular, karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından sahayı terk etmeyerek Beşiktaşlı futbolcuların bayrak dikmemesi için orta sahada bekledi. Müsabakanın sona ermesiyle birlikte stat hoparlörlerinden Göztepe marşları çalındı.

BEŞİKTAŞLI FUTBOLCULARDAN ŞAMPİYONLUK MESAJLARI 

Süper Lig'de 2020-2021 sezonunu şampiyon olarak kapatan Beşiktaş'ta futbolcular kupayı sonuna kadar hak ettiklerini söyledi.

Siyah-beyazlı oyuncuların Göztepe maçının ardından yaptığı açıklamalardan bazıları şöyle:

Gökhan Töre: İnanılmaz bir mücadeleydi. Çok mutluyuz. Çok şükür şampiyon olduk.

Ersin Destanoğlu: Çok mutluyuz. Daha erken şampiyon olabilirdik. Altyapıdan gelerek şampiyonluk yaşamak herkese nasip olmaz. İnşallah devamı gelir, hayallerim gerçekleşti.

Rıdvan Yılmaz: Çocukluğumdan beri Beşiktaş’tayım. A takımdaki ilk senemde şampiyonluk yaşadım. Çok mutluyum. Benim üzerimde emeği bulunan herkese teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun.

Cyle Larin: Çok mutluyum. En güzel duyguları yaşıyorum. Şampiyon Beşiktaş.

Rachid Ghezzal: Başından sonuna kadar zor bir sezondu. Şampiyonluğu hak ettik.

Oğuzhan Özyakup: Üçüncü kez şampiyonluk sevinci yaşıyorum. Şampiyonluğumuz hayırlı olsun. Sezon boyunca hep bir bütündük.

Adem Ljajic: Çok mutluyum. Mükemmel bir takım olduk ve iyi bir sezon geçirdik.

Necip Uysal: Bütün sezon boyunca çok çalıştık. Şampiyonluğu hak ettik. Şimdi kutlama zamanı.

Editör: MURAT ÖZER