Turkcell'in yeni mezun işe alım programıGNÇYTNK 2023’ün başvuruları başladı. Bu yıl sekizincisi düzenlenen programda adaylar, Turkcell Akademi tarafından hazırlanan gelişim rehberliği ile kariyerlerine başlangıç yaparken, tam zamanlı çalışma şansı yakalayarak, iş hayatına ilk adımlarını atacak. Adaylar başvurularını 23 Nisan’a kadar Turkcell’in kariyer sayfasından yapabilecek.

Programda katılımcıları uçtan uca deneyimleyecekleri ve eğlenerek başvuru aşamalarını tamamlayacakları bir sürecin beklediği belirtildi. Başvuru aşamasında adaylar; online olarak deneyimleyecekleri mobil oyun, genel yetenek değerlendirmesi, İngilizce, grup vaka çalışmaları ve panel mülakatları gibi farklı aşamalardan geçecek. Adaylar, Turkcell’in liderleri ile bir araya gelerek sektörü ve gelecek trendlerini tartışacak. Süreç boyunca adaylar kişisel gelişimden teknolojiye, iş hayatına hazırlıktan motivasyona kadar farklı alanlarda kendilerini geliştirebilecek. Tüm aşamaları tamamlayan adaylar arasından seçilecek GNÇYTNK’ler Turkcell’de tam zamanlı bir işe sahip olma şansını yakalayacak ve Turkcell Akademi tarafından hazırlanan dinamik bir oryantasyon programına da dahil olma fırsatı elde edecek.

HÜSEYİN ÇAKMAK: 'GELECEĞE YÖN VERECEKLER'

Türkiye’nin en kapsamlı işe alım programını yürüttüklerini belirten Turkcell İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Çakmak, şunları kaydetti:

“Bugüne kadar gençler arasında büyük ilgiyle karşılanan GNÇYTNK programımızla; teknolojinin geleceğine yön verecek, hayallerinin peşinden koşacak genç yetenekleri Turkcell bünyesine katmayı, sunduğumuz eğitim ve gelişim imkânlarıyla onların kariyer yolculuklarında yanlarında olmayı hedefliyoruz. Turkcell olarak GNÇYTNK programımızla sadece teknolojinin geleceğine değil, aynı zamanda Türkiye’nin geleceği olan gençlerimize de yatırım yapıyoruz. Gençler, çevik ve esnek çalışma prensipleriyle sürekli gelişmeyi mümkün kılan bir çalışma ortamında sınırlarını aşıyor. GNÇYTNK sadece Turkcell’e değil, Türkiye’nin genç istihdamına da önemli katkı sağlıyor. Gelenekselleşen GNÇYTNK programımızla bugüne kadar binin üzerine genci istihdam ettik. Turkcell olarak ülkemizin gücüne ve geleceğine inanıyoruz.”

Öte yandan programa; 1995 yılı ve sonrasında doğan lisans son sınıf, yüksek lisans veya doktora öğrencisi, yeni mezun veya en fazla 1 yıl tecrübeli adayların internet sitesi üzerinden başvurabileceği kaydedildi. 

Editör: MURAT ÖZER