İş, sanat ve cemiyet hayatının birçok tanınmış ismi, Başarım Sensin Derneği’nin organizasyonuyla dünyanın en büyük müzelerinden biri olan ve yakın zamanda yenilenen İstanbul Arkeoloji Müzesi’ndeki eserleri keşfetti.

YEŞİM ALEMDAR MANAV - FİGEN KIRAL - SAFFET EMRE TONGUÇ - ŞULE ARGÜDER 

CEMİYETİN ÜNLÜ İSİMLERİ 

İSTANBUL ARKEOLOJİ MÜZESİ’NDE BULUŞTU

Ünlü sanat ve tarih yazarı Serda Büyükkoyuncu’nun muhteşem anlatımıyla gerçekleştirilen bu tarih ve kültür dolu geziye Başarım Sensin Derneği Başkanı Şule Argüder, Figen Kıral, Meral Kosif, Sengül Hashas, Özge Sander, Çiğdem Hitay, Merve Gümüşyazıcı ve ünlü tarihçi ve seyahat yazarı Saffet Emre Tonguç gibi isimler katıldı.

SAFFET EMRE TONGUÇ - YEŞİM ALEMDAR MANAV - MERVE GÜMÜŞYAZICI - HÜLYA UYAR - ŞULE ARGÜDER - ÖZGE ARGÜDER

ÇİĞDEM HİYAT - TUĞBA KESKİN 

Üniversite öğrencilerine burs yardımında bulunan ve kariyer planlarında öğrencilere destek olan Başarım Sensin Derneği, muhteşem bir tarih ve kültür gezisine imza attı.

FİGEN KIRAL 

Gönül çatısı altındaki üniversite öğrencilerinin eğitim burslarına katkı sağlamak amacıyla İstanbul Arkeoloji Müzesi’nde gerçekleştirilen geziye , sanat ve cemiyet hayatının birçok ünlü ismi katıldı. 

YELDA GÜRAL 

Ünlü sanat ve tarih yazarı Serda Büyükkoyuncu’nun muhteşem anlatımıyla gerçekleştirilen bu tarih ve kültür gezisine Başarım Sensin Derneği Başkanı Şule Argüder, Figen Kıral, Çiğdem Hitay, Özge Sander, Meral Kosif, Sengül Hashas ve ünlü tarihçi ve seyahat yazarı Saffet Emre Tonguç gibi isimler katıldı.

NURGÜL KEMALBAY - MERAL KOSİF 

Başarım Sensin Derneği Başkanı Şule Argüder ve dernek yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliği yaptığı gezinin geliri, derneğin bünyesinde burs alan üniversite öğrencilerinin eğitim fonuna aktarılacak.

ÖZGE SANDER

Türkiye’nin müze olarak inşa edilen en eski binası olan İstanbul Arkeoloji Müzesi, dünyanın en büyük müzeleri arasına yer alıyor.

Yaklaşık bir milyon esere sahip olan müzede, Balkanlar, Anadolu, Afrika, Mezopotamya, Afganistan, Arap Yarımadası gibi Osmanlı sınırları içerisinde yer almış medeniyetlerden çeşitli eserler bulunuyor. 

Editör: MURAT ÖZER