Vildan Tellioğlu ve oğlu Yiğit Tellioğlu’nun kurduğu Vitelli Design Studio Balıkesir’de başlayan tasarım ve üretim serüveninde global bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

YİĞİT - VİLDAN - MERT - BEGÜM TELLİOĞLU

İKONİK TASARIMLARIYLA STİL SAHİBİ EVLERİN VE SOFRALARIN VAZGEÇİLMEZİ VİTELLİ DESIGN STUDIO GALATAPORT PAKET POSTANESİ MAĞAZA AÇILIŞ DAVETİ SOSYAL YAŞAMIN ÖNDE GELEN SİMALARINI BİR ARAYA GETİRDİ

Renkli ve özel tasarımların bir araya geldiği koleksiyonlarla masalsı bir dünyaya açılan dekorasyona sahip Vitelli Design Studio’nun Galataport Paket Postanesi içinde yer alan yeni mağazası davetlilerden büyük beğeni topladı.

NESLİHAN KOZANOĞLU

Davetliler tarafından büyük beğeni toplayan tasarımlar arasında markanın yeni koleksiyonu ‘Hazeran’ da yaz sofraları için oldukça dikkat çekti.

JALE BALCI

Davetliler mağazadaki ürünleri inceleyip evleri için alışveriş yaparken Ata Marin Band’ın canlı müzik performansı eşliğinde keyifli bir gün geçirdi.

MÜGE SIRMABIYIK

Davetlilerden tam not alan Vitelli Design Studio mağaza açılış davetine katılan isimler arasında ; Bedirhan Soral, Begüm Özer, Beste Yurttaş, Burcu Şendir, Çağla Gürsoy, Jale Balcı, Müge Karamızrak, Neslihan Kozanoğlu, Nora – Talia Kalpakçıoğlu, Pelin Atay Kuran  gibi isimler yer aldı.

Editör: MURAT ÖZER