Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri, depremin vurduğu Hatay'da, 80 saat sonra Mahir (12) ile Hilal (8) adlı kardeşleri enkazdan sağ çıkardı, annelerini kurtarmak için çalışmalar sürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri, depremden 80 saat sonra Hatay'da General Şükrü Kanatlı Mahallesi'nde enkazın altından 2 kardeşi daha sağ olarak çıkardı.

Enkazda uzun süren çalışma yapan ekipler, ilk olarak Mahir'i kurtardı. Mahir'in ardından ekipler, bu kez kardeşi Hilal'i de enkazdan sağ çıkardı. İki kardeş, hastaneye kaldırıldı. Ekipler, çocukların annesini de kurtarmak için çalışma yürütüyor. (DHA)

ANNE VE 1 YAŞINDAKİ RAMİ DE SAĞ ÇIKARILDI

Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, depremin vurduğu Hatay'da, enkazdan çıkardığı Mahir ve Hilal'in 1 yaşındaki kardeşi Rami'yi de depremin 81'inci saatinde kurtarmayı başardı. Rami'yi kucağında enkazdan çıkaran itfaiye eri, diğer görevlilerin ve çevredekilerin alkışlarıyla ambulansa doğru yöneldi. Çocuklarından adının Arya olduğu öğrenilen anneleri de ekiplerin çalışmasıyla enkazdan sağ çıkarıldı ve sedyeye alınarak ambulansa götürüldü. 

Editör: MURAT ÖZER