Roca Müzik Festivali, Türkiye’de R&B müziğin dünyaca ünlü isimlerini 11 Temmuz’da Life Park İstanbul’da bir araya getirdi. Biletlerin hızla tükendiği ve büyük ilgi gören festivalde ayrıca yerli ve yabancı birçok R&B starı sahne alırken, DJ performanslarıyla eğlence dolu anlar yaşandı. Festivalde ayrıca 6ix9ine’ın Türk bayraklı şovu sosyal medyada gündem oldu.

6ix9ine, TÜRK BAYRAĞI İLE DÜNYAYA MESAJ VERDİ!

Roca Müzik Festivali’nde dünyanın R&B starlarından 6ix9ine, NLE Choppa ve Swae Lee ilk kez İstanbul’da sahne aldı. Sheck Wes de yıldızlar arasında yerini alarak unutulmayacak bir geceye imza attılar.

İSTANBUL’DA R&B STARLARINDAN UNUTULMAZ GECE!

DJ performanslarıyla eğlence dolu anlar

Türk Rap müziğinin ünlü isimlerinden Çakal&Reckol, Bege gibi isimler de festivalde boy gösterdi. Performansıyla ünlü DJ’lerden Zoey Hasselbank, Shebi, Smallmoney, Emiralı, DJ Big G Ve DJ Blaze, konuklara eğlence dolu anlar yaşattı.

Türk bayrağı ile muhteşem şov!

Konser sırasında Türk bayrağı açan ve Türk Mili Takım forması giyen 6ix9ine, sosyal medyada gündem oldu. Konser sonunda dünyaca ünlü yıldızın Türk bayrağını öpüp seyircileri selamlaması dakikalarca alkışlandı.

6ix9ine ile tüm İstanbul coştu

Gecenin finalinde sahne alan dünyaca ünlü R&B starı 6ix9ine ile festival alanında eğlence doruk noktasına ulaştı. 6ix9ine’ın unutulmaz sahne performansı sosyal medyada izlenme rekorları kırdı. Festival sonrası yaptığı açıklamada, “İstanbul’da 15 binden fazla bilet anında satıldı. Tüm dünyada seviliyor ve biliniyorum, sizin gibi çocukların daha büyük sahneler için festivale ihtiyacı var.” diyerek heyecanını dile getirdi.

Sheck Wes: İstanbul’a bayılıyorum

R&B’nin dünya starlarından Sheck Wes, sahne performansından sonra yaptığı açıklamada “Harika hissediyorum, ikinci kez İstanbul’a geliyorum ve İstanbul’a bayılıyorum. Türk rapçilerden Alper Erözer ile takılıp eğleniyoruz. Alper ile yakın gelecekte bir çalışmamız olacak. Buradaki herkese teşekkür ediyorum ve sizi seviyorum. Gelecek albümüm olan ‘Paradise’ için tekrardan Turkiye’ye geleceğim.” dedi.

Swea Lee: Yeniden sahne almak için sabırsızlanıyorum

Roca Müzik Festivali’nde performansıyla göz dolduran bir diğer isim olan Swea Lee kendisine gösterilen ilgiden memnun olduğunu ifade ederek, “Burası harika, kızları, partileri, ortamı çok güzel ve manzara şahane. İstanbul’da alışverişe gitmek istiyorum. Burada bana gösterilen ilgi için teşekkür ediyor, hepinizi seviyorum. Burada yeniden sahne almak için sabırsızlanıyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

R&B MÜZİĞİN KALBİ İSTANBUL’DA ATTI

Dünya starlarının Türkiye’de sahne aldığı Roca Müzik Festivali’ni Türkiye’de ilk kez düzenleyen Amir Moradi, “Türkiye’de uzun yıllardır yaşıyorum. Türkiye gibi bir ülkede R&B müziğinin en büyük festivallerinden birini gerçekleştirdik. 11 Temmuz’da düzenlediğimiz Roca Müzik Festivali’ne çok büyük ilgi gösterdiler ve biletler rekor hızda tükendi. Gençlerin bu müzik türüne ilgisinin her gün arttığını görmek bizi mutlu ediyor. Festivalin ilk ayağını Ortadoğu ve Avrupa’nın kesişme noktası olan İstanbul’da gerçekleştirdik, sonrasında dünyanın farklı ülkelerinde de devamını getireceğiz. R&B müziğinin kalitesini bu festivalle tüm dünyaya gösterdik. Festivale yaklaşık 17 binden fazla kişinin katıldığını söyleyebilirim.” dedi.

Editör: MURAT ÖZER