Arzu Sabancı ve English Home birlikteliği, üçüncü sezonunda yepyeni bir koleksiyonla devam ediyor. Yazın coşkusunu sofralara taşıyacak bu koleksiyon grafik çizgiler ve canlı tonlarla alışılmışın dışında bir stil yaratıyor.

Seramiksan, yılın rengini karo serisiyle buluşturdu... Seramiksan, yılın rengini karo serisiyle buluşturdu...

ARZU SABANCI 

YAZIN COŞKUSU ARZU SABANCI X ENGLISH HOME #SUMMERCALLING KOLEKSİYONU YENİLENEN EN TASARIMLARIYLA YENİDEN EVİNİZDE!

Arzu Sabancı’nın renkleri büyük bir ustalıkla kullanması ve yaratıcı bakış açısıyla ortaya çıkan koleksiyonda; farklı şekillerde kombinlenebilecek yemek takımları, aksesuarlar, tekstil ve cam ürünleri yer alıyor.

GRAFİK ÇİZGİLER VE CANLI TONLARLA BULUŞAN SOFRA TAKIMLARI 

Mavi, turuncu, lacivert tonlarının ağırlıklı olarak tercih edildiği modeller, birbirinden farklı çizgileriyle her sofraya özgür bir bakış açısıyla yaklaşılabilmesine imkan sağlıyor. Yemek takımlarının yanı sıra çay davetleri için de koleksiyonda çokça seçenek mevcut. Tatlı tabakları, fincanlar, pasta servisi ve meyvelikler yaz aylarının keyifli sohbetlerine eşlik edecek.

ARZU SABANCI X ENGLISH HOME 

English Home Ürün Genel Müdür Yardımcısı Mehtap Yıldız, "Arzu Sabancı ile üçüncü sezonda yeniden bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu koleksiyon, yaz aylarının enerjisini ve neşesini sofralara taşıma fikriyle tasarlandı. Grafik çizgiler ve canlı renkler, her bir parçayı benzersiz kılıyor. Müşterilerimize hem estetik hem de fonksiyonel ürünler sunarak, evlerini ve sofralarını renklendirmeyi amaçlıyoruz. Özellikle el yapımı cam ürünlerimiz, koleksiyonun öne çıkan parçaları arasında yer alıyor ve bu serinin masalara etkileyici bir dokunuş getireceğine inanıyoruz. English Home, tasarım ve teknolojileri ile ev ve yaşam ürünleri perakendesinde fark yaratan bir marka olarak öne çıkıyor. Bünyemizde deneyimli ve trendleri çok yakından takip eden uzmanlardan oluşan büyük bir tasarım ekibimiz bulunuyor. Ayrıca yurtiçi ve yurtdışından birçok alanda en iyi tasarımcılarla çalışarak, müşterilerimize daima en yenilikçi ve kaliteli ürünleri sunmayı hedefliyoruz. Kapsül koleksiyonlar da dahil yılda 10'a yakın tema ve koleksiyon sunarak müşterilerine sürekli yenilik, tasarım ve en trend ürünleri sunan English Home'un en özel koleksiyonlarından birisi ise Arzu Sabancı koleksiyonu ve müşterilerimizin her sene görmeye alıştığı ve heyecanla lansmanını beklediği bir koleksiyon haline geldi." dedi.

GÜÇLÜ CAM SERİSİ İLE SOFRALANIZA ETKİLEYİCİ BİR DOKUNUŞ 

Arzu Sabancı X English Home’un bu yeni serisinin bir diğer sürprizi de güçlü cam serisi oluyor.

Sarı, mavi, turuncu, nil yeşili, beyaz tonlarının el yapımı kadeh, bardak ve sürahilerde bir araya geldiği modellerin yanı sıra mavi ile kırmızı renklerdeki seçenekler de masalara etkileyici bir dokunuş getiriyor.

Yastıklardan amerikan servisi ve tepsilere kadar uzanan geniş yelpazedeki koleksiyon ürünleri için en yakın English Home mağazasına uğrayın veya englishhome.com web sitesini ziyaret edin!..

Editör: Admin Admin