Büyük Kulüp iş dünyasındaki öncü kadınları ağırladı. 24 Mart'ta Büyük Kulüp seçimlerinde Başkan adayı olan Talat Yılmaz ve Büyük Kulüp Başkan Yardımcısı Adayı Eser Bayraktar, kendi alanlarında lider olan ve önemli başarılara imza atan Siren Ertan, Ahu Orakçıoğlu ve Zehra Öney’in katıldığı bir panel düzenledi.

Mert Özlenir ve Nazlı Selin Şengel Boğaz'da görkemli bir düğün ile evlendi Mert Özlenir ve Nazlı Selin Şengel Boğaz'da görkemli bir düğün ile evlendi

ZEHRA ÖNEY - ESER BAYRAKTAR - AHU ORAKÇIOĞLU - TALAT YILMAZ - SİREN ERTAN 

DEĞER KATAN KADINLAR PANELİ

‘Değer Katan Kadınlar Paneli’ne üyelerin yoğun katılım gösterdi. Siren Ertan, Ahu Orakçıoğlu ve Zehra Öney iş hayatında kadınların istihdamı ve teknolojinin geleceğinde kadının rolünü konuştu.

Büyük Kulüp Başkan Adayı Talat Yılmaz toplantıda yaptığı konuşmada 24 Mart’da kulüpte gerçekleşecek seçimde kadınların gücünü temsil edecek her biri alanında uzman yönetim kadrosuyla aday olduklarının vurguladı.

BURCU CESUR - DİDEM ARGÜDEN - ESER BAYRAKTAR - DİĞDEM KÖYLÜ - MELTEM BAYRAKTAR 

Yılmaz, “Başkan Yardımcısı Adayı Eser Bayraktar öncülüğünde Büyük Kulüp tarihinde bir ilki de gerçekleştirerek kadın-erkek ağırlığı eşit kurulan Yönetim Kurulu ve Kadrosuyla aday olduk. Listemizdeki 68 kişilik Yönetim Kadrosunun 30’dan fazlası kadın üyeden oluşuyor. Bu konuda seçim sürecini ve diğer aday listelerini etkileyecek kadar kuvvetli bir algı yaratmış olmaları da başlı başına kadınların gücünü ve dayanışmasını kutlamak adına önemli bir adım” dedi.

Yılmaz’ın başkanlığında seçime girecek kadroda; İTÜ eski rektörü Gülsün Sağlamer, Galatasaray Üniversitesi eski rektörü Ertuğrul Karsak, Okan Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Mustafa Koçak gibi kıymetli akademisyenler de yer alıyor.

Editör: MURAT ÖZER