Kendall Jenner, Michael B. Jordan Aaron Taylor-Johnson, FKA twigs ve JENNIE gibi dünyaca ünlü isimlerin Mert Alaş ve Marcus Piggott'a verdikleri pozların yer aldığı Calvin Klein İlkbahar 2023 kampanyasında özgüven ve cazibe ön plana çıkıyor.

KENDALL JENNER 

Calvin Klein, ünlü fotoğraf sanatçıları Mert Alaş ve Marcus Piggott tarafından çekilen ve birbirinden ünlü yıldızların yer aldığı İlkbahar 2023 kampanyasını duyurdu.

JENNIE

Dinamizmin vurgulandığı ''Calvins or nothing'' konseptini sürdüren kampanya, özgüvenin ve duyguların gücünü gözler önüne seriyor. İlkbahar 2023 kampanyasında Calvin Klein'ın marka elçileri JENNIE, Kendall Jenner ve FKA twigs yer alırken Michael B. Jordan ve Aaron Taylor-Johnson da Calvin Klein ailesine katılıyor. 

FKA TWIGS

Calvin Klein, özgüvene dayanan kampanyasında yer alan tüm yıldızların gerçek karakterlerini yansıtıyor. JENNIE minimalizmi benimserken, Kendall Jenner cazibesinden taviz vermeden samimi yönünü ortaya çıkarıyor. FKA twigs kampanya in daha önce yayınlanmamış yeni parçasını kampanya özelinde tanıtırken kendine özgü tarzıyla dikkat çekiyor.

MICHAEL B JORDAN

Michael B. Jordan, mesleğinde başarısının sırrı olan enerji ve tutkuyu sergileyerek güven uyandırıyor.

AARON TAYLOR JOHNSON

Aaron Taylor-Johnson'ın enerjisi ve aurası ise Calvin Klein ruhuyla bütünleşip kampanya fotoğraflarında müthiş bir uyum yakalıyor.

Calvin Klein'ın en yeni iç giyim koleksiyonlarını ve denim pantolonlarını giyen yıldızlar, markanın bahar sezonunu geniş bir yelpazeyle sunarken moda tutkunlarını da yeni stillerle buluşturuyor. Michael B. Jordan ve FKA, seride bulunan yeni Athletic ve Modern Cotton Performance iç çamaşırlarını tanıtıyor. JENNIE, yeni Modern Cotton braletlerle sportif yanını vurguluyor. Calvin Klein'in ikonik denimleri ise Aaron, Kendall ve JENNIE ile hayat buluyor. Jennie’nin 90'lardan ilham alan stilinin yanı sıra Kendall Jenner ile bütünleşen denim bralet, ultra yüksek bel ve geniş paçalı denim pantolonla kombinlenerek kampanyanın yeni parçaları arasında sunuluyor. Ayrıca JENNIE ve FKA twigs yeni sezon iç giyim serisini de kampanya kapsamında tanıtıyor. She er Marquisette ve Geo Lace gibi üçgen sütyen çeşitlerinin cezbedici dantelli seçenekleri ünlü yıldızların tanıtımıyla koleksiyonda yerini alıyor. 

15 Mart’ta tüm dünyayla aynı anda yayınlanan Calvin Klein İlkbahar 2023 kampanyası, hafta boyunca Calvin Klein Instagram @calvinklein'dan yayınlanacak. Stilinizi yansıtacağınız yeni sezon parçaları geniş bir seçkiyle tr.calvinklein.com ’da yerini alıyor. 

KAMPANYA KREDİLERİ:

Yönetmen&Fotoğrafçı: Mert&Marcus

EDITORIAL CREDITS: 

Calvin Klein

Editör: MURAT ÖZER