1805 Yılında Charles Chesterton tarafından Londra’da kurulan İngiliz Emlak Ajansı CHESTERTONS Global Real Estate İstanbul’da yatırımcılarıyla buluştu.

ANWAR MOUSA 

CHESTERTONS Global Real Estate ortaklarından Anwar Mousa ev sahipliğindeki yatırım buluşması, geçtiğimiz günlerde İstanbul boğazının eşsiz ambiansında Mandarin Oriantel’da gerçekleşti.

ESRA ŞEKER - GÜLAY KAMAZ 

İNGİLİZ EMLAK AJANSI ‘’CHESTERTONS’’ İSTANBUL’DA

200 yılı aşkın süredir Londra, Avrupa, Asya Pasifik, Afrika ve Ortadoğu dahil olmak üzere uluslararası pazar da bir çok ülkede faaliyet gösteren CHESTERTONS Global Real Estate, iş ve cemiyet dünyasından önde gelen isimleri de ağırladı. 

KADRİYE OLGAR

CHESTERTONS, kiralama, satın alma, leasing, ticari ve ticari olmayan konut amaçlı gayrimenkulleri alıp yönetme gibi profesyonel hizmet verirken, global gayrimenkul fırsatlarını dünyanın bir çok ülkesinde ki yatırımcılarına sunuyor.

HÜLYA KALYONCU 

CHESTERTONS’un Türkiye’deki marka elçiliğini Gülay Kamaz’ın üstlendiği davete Hülya Kalyoncu, Kadriye Olgar, Ebru Uygun, Reyhan İpekel, Serap Sarı, Betül Gülbahar ve Ebru Kohen gibi cemiyetin önde gelen isimleri katıldı.

EBRU UYGUN 

REYHAN İPEKEL

ÇİĞDEM YÜKSEL 

ELİF KART 

Editör: MURAT ÖZER