Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ankara’da oyunu kullandı. Yılmaz, seçimin demokratik olgunluk içinde tamamlanmasının önemli olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Gölbaşı ilçesi Hacılar Ortaokulu'nda 1146 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türk demokrasisi bu seçim sürecinin en büyük galibidir" Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türk demokrasisi bu seçim sürecinin en büyük galibidir"

Yılmaz, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, "Oyumuzu kullandık, vatandaşlık görevimizi yerine getirmiş olduk. Mahalli İdareler Seçimlerinin şehirlerimiz, ülkemiz, milletimiz ve demokrasimiz için hayırlar getirmesini diliyorum. Bu vesileyle bütün vatandaşlarımızı sandıklara davet ediyoruz. Diğer demokrasilerle mukayese ettiğimizde bizde katılım oranları yüksek olur. Bundan da iftihar ediyoruz. Milletimizin sandığa olan güvenini, inancını da gösteriyor bu. Diğer yandan tabii ki huzur ve güven içinde geçmesi önemli. Demokratik olgunluk içinde tamamlanması önemli bu sürecin. Bunun da gerçekleşeceğine yürekten inanıyoruz. İnşallah katılımın yüksek olduğu huzur ve güven içinde tamamlanan, ülkemize, demokrasimize hayırlı olan bir seçim olur. Bunu temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı. (DHA)

Editör: Admin Admin